Ponta: „Cernea l-a adus în Parlament pe legionarul de mucava Neamţu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, după şedinţa de plen în care a fost întrerupt de Mihail Neamţu în timp ce prezenta Acordul cu FMI, că acesta este „un legionar de mucava şi un personaj ridicol“, care a fost adus în Parlament de Remus Cernea.

„Dar să ştiţi, pe de altă parte, şi aici e proverbul cu «Ce-şi face omul cu mâna lui...» că ştiu că pe ăsta, micul legionar, l-a adus Remus Cernea. Pe Remus Cernea eu l-am făcut şi consilier şi parlamentar, aşa încât nu am voie să mă supăr decât eventual pe mine. Dar tot e bine că Remus Cernea este în Parlament, pentru că, iată, există şi acest punct de vedere uşor extremist reprezentat în Parlamentul României. Până la urmă, democraţie înseamnă să ai structuri în care să fie reprezentată toată lumea. Domnul Neamţu nu e în Parlament, pentru că nu cred că vreun om normal l-ar vot“, a spus Ponta.

Premierul a adăugat că Mihail Neamţu este „un legionar de mucava“.

„E un personaj comic Neamţu, sau ridicol sincer. E un legionar din ăsta, de mucava. Să fie sănătos! Dacă nu a putut să intre în Parlament prin vot, a intra şi el aşa“, a comentat Ponta.

Discursul premierului Victor Ponta din Parlament pe tema scrisorii FMI a fost întrerupt de preşedintele Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, care i-a dat un săculeţ cu bani, despre care a afirmat că reprezintă "30 de arginţi, preţul trădării pentru Roţia Montană", şi l-a acuzat de trădare.

„Ponta trădătorul-salvaţi tricolorul!“, a strigat Neamţu de lângă Ponta, aflat la tribuna Parlamentului, după care a părăsit sala.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite