Una dintre victimele atacului de la Roma, prietenă a premierului Giorgia Meloni

0
Publicat:

Una dintre victimele atacului petrecut duminică, la Roma, era prietena premierului Italiei, Giorgia Meloni. Trei femei au fost ucise și alte patru persoane rănite. 

Giorgia Meloni și Nicoletta Golisano. FOTO Facebook Giorgia Meloni
Giorgia Meloni și Nicoletta Golisano. FOTO Facebook Giorgia Meloni

Bărbatul care a atacat participanții la o ședință a administratorilor de imobile dintr-un cartier al Romei are 57 de ani și a folosit un pistol Glock, furat dintr-un poligon de tragere. 

Acesta se pare că avea relaţii conflictuale cu administratorii pe care i-a acuzat că vor să-l alunge din locuinţa sa. 

Nicoletta Golisano, în vârstă de 50 de ani, mamă a unui băiat de 10 ani, prezentă la şedinţă în calitatea ei de contabilă, a fost una dintre cele trei femei ucise în atacul lui Claudio Campi. Premierul Italiei, Giorgia Meloni, a dezvăluit că aceasta era prietenă foarte apropiată. 

"Nicoletta a fost o mamă protectoare, o prietenă sinceră şi discretă, o femeie puternică şi fragilă în acelaşi timp”, a scris premierul Italiei pe rețelele de socializare. 

„A intrat în încăpere, a închis ușa și a strigat «Vă omor pe toți», apoi a început să tragă”, a povestit un martor citat de agenția italiană de presă Ansa.

Într-o postare pe Twitter, primarul Romei, Roberto Gualtieri, a transmis condoleanţe rudelor victimelor, spunând că atacul „a fost un incident violent extrem de grav”.  

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite