Un șofer român a acceptat să transporte 11 kg de droguri pentru 5.000 de euro. Ce condamnare a primit

0
Publicat:

Cele 11 kilograme de droguri se aflu în camion, iar șoferul a fost condamnat pentru transport, deținere, import și export de stupefiante.

Cocaina era ascunsă printre mărfuri FOTO Arhivă Profimedia
Cocaina era ascunsă printre mărfuri FOTO Arhivă Profimedia

Un tânăr șofer român, în vârstă de 21 de ani, a fost condamnat de autoritățile din Franța după ce a fost prins cu droguri în camion. El a fost depistat pe data de 16 martie, în portul Calais, iar autoritățile au găsit între mărfuri 11,438 kg de cocaină, cu o valoare estimată la 457.520 de euro.

 ”Șoferul, un tânăr de 21 de ani, a recunoscut inițial că a acceptat să transporte drogurile în urma amenințărilor unui coleg, dar ulterior i-a spus judecătorului că avea probleme financiare. A declarat, de asemenea, că dacă ar fi reușit să ducă drogurile la destinație, în Marea Britanie, ar fi primit 5.000 de euro”, potrivit libertatea.ro.

Într-un timp record, de doar o săptămână, românul a fost condamnat la optsprezece luni de închisoare, dintre care opt cu suspendare, pentru transport, deținere, import și export de stupefiante.

După ce va executa pedeapsa, va fi va plăti o amendă vamală de 20.000 de euro. Drogurile găsite în masina sa au fost confiscate.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite