Un român, pe lista suspecţilor după ce un milionar american a fost ucis în Spania, cu un cocktail de droguri. Cum au acţionat complicii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jose Rosado FOTO Facebook
Jose Rosado FOTO Facebook

Jose Rosado, un milionar american în vârstă de 42 de ani, a fost găsit mort în camera sa din Westin Palace Hotel din Madrid. Bărbatul a fost drogat şi jefuit pe 29 octombrie 2021, iar printre suspecţi se află un român de 39 de ani, scrie Daily Star.

"Doi sau trei bărbaţi" au fost surprinşi pe camerele de supraveghere, urcând în camera de hotel a bărbatului. A doua zi, pe 30 octombrie, angajaţii au descoperit trupul neînsufleţit al milionarului, fiind alertaţi de partenerul său de afaceri din Miami, care nu mai reuşea să ia legătura cu victima.

Iniţial, oamenii legii au presupus că Jose Rosado a murit din cauze naturale, negăsind urme de violenţă pe trupul său, însă autopsia a dezvăluit că americanul ingerase un cocktail de droguri şi alcool, care i-a fost fatal.

Posibilitatea unei crime a apărut abia după ce autorităţile au descoperit că cineva folosea cardurile sale. Doi bărbaţi, acuzaţi că l-ar fi jefuit pe Rosado, au fost arestaţi pe 23 decembrie. Suspecţii sunt un român de 39 de ani, care a mai fost reţinut de nouă ori şi un marocan în vârstă de 29 de ani. 

În noaptea morţii sale, Jose Rosado a ieşit într-un bar din apropierea hotelului, unde poliţiştii suspectează că i-ar fi întâlnit pe cei doi bărbaţi. Oamenii legii presupun că victima i-a invitat pe cei doi în camera sa pentru a întreţine relaţii sexuale.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite