Un copil de 8 ani a murit, după ce el şi mama sa au fost împinşi în faţa trenului, în Frankfurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat de 8 ani a murit, după ce el şi mama sa au fost împinşi intenţionat în faţa unui tren, în principala staţie feroviară din Frankfurt, potrivit poliţiei germane.

Băiatul a fost lovit de către trenul de mare viteză ICE şi a murit pe loc. Mama sa a reuşit într-o fracţiune de secundă să se rostogolească către un loc gol dintre două peroane şi a scăpat fără să fie rănită.

Suspectul a fost alergat prin staţia de tren de către pasageri, care au reuşit să-l prindă şi să-l ţintuiască la pământ. Poliţia a confirmat ulterior că un bărbat de 40 de ani a fost arestat.

Incidentul a avut loc la ora locală 10:00, luni, pe peronul şapte al staţiei, care este una dintre cele mai aglomerate din Germania. Mama băiatului era în stare de şoc şi a primit atenţie sporită din partea medicilor, potrivit unei purtătoare de cuvânt a poliţiei.

„Pasagerii au fost martori la dezastru şi au fugit după bărbat. A fost posibil să fie arestat când încă era în staţie”, a adăugat reprezentanta poliţiei. Ea a precizat că „bărbatul intenţiona să împingă şi o a treia persoană pe şine”, dar „aceasta a reuşit să se apere”.

Poliţia a spus că bărbatul ar fi originar din Eritreea. El a fost luat în custodia poliţiei, dar posibilele sale motive rămân neclare.  Incidentul vine la nouă zile după ce o femeie de 34 de ani a fost împinsă în faţa unui tren regional din Voerde, în partea de vest a Germaniei, într-un atac despre care se crede, de asemenea, că nu a fost provocat.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite