Un bărbat care s-a mutat cu amanta pe aceeași stradă unde locuiește soția, dat în judecată. Ce a decis instanța

0
Publicat:

O italiancă și-a dat în judecată fostul soț pentru că, după despărțire, acesta s-a mutat împreună cu femeia pentru care a părăsit-o pe aceeași stradă.

Prcoesul a avut loc în Italia FOTO: Arhivă
Prcoesul a avut loc în Italia FOTO: Arhivă

După 40 de ani de căsnicie, un bărbat din Santarcangelo, provincia italiană Rimini, a decis să-și părăsească soția pentru amantă, scrie ilrestodelcarlino.it.

Bărbatul s-a mutat cu amanta la câteva sute de metri de fosta soție.

Femeia, în vârstă de 59 de ani, l-a dat în judecată și a reușit să obțină daune morale, potrivit Il Resto del Carlino.

Femeia susține că a intrat într-o depresie foarte puternică din cauza comportamentului fostului soț care, în plus, nu i-a plătit nici pensia de întreținere stabilită la divorț.

 „Nu este primul caz de separare în care se acordă daune morale. Dar aceasta este unic, având în vedere că bărbatul s-a mutat cu noua parteneră chiar lângă fosta soție”, a declarat Elena Guidi, avocata soției.

 „Pentru mine a fost un coșmar, atât de mult m-am consumat încât am suferit o depresie puternică”, a declarat femeia, care este casnică și care a mai menționat că „sfârșitul căsniciei noastre a fost deja o traumă puternică... După aproape 39 de ani m-a părăsit pentru alta și a plecat de acasă într-o noapte”.

Instanța a decis ca bărbatul să-i plătească fostei soții 4.300 de euro daune morale și o indemnizație lunară de 350 de euro.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite