Cornel Palade, despre relația cu o tânără de 27 de ani: „O aventură nu înseamnă că mi-am trădat familia”

0
Publicat:

Invitat la prima ediție din noul sezon al emisiunii ,,40 de întrebări cu Denise Rifai'', difuzată de Kanal D, actorul Cornel Palade a scos la lumină câteva aspecte intime din viața sa.

Cornel Palade. FOTO arhivă
Cornel Palade. FOTO arhivă

Un nume de referință în industria divertismentului din România și unul dintre cei mai iubiți artiști autohtoni, Cornel Palade a reușit, de-a lungul carierei sale, să aducă zâmbetul pe chipul multor români, prin rolurile sale interpretate cu talent și carismă.

Duminică, în prima ediție a noului sezon al emisiunii de interviuri portret, Cornel Palade și-a interpretat propriul rol, clarificând câteva aspecte relatate de presă în 2013, potrivit cărora actorul și-ar fi părăsit familia pentru o tânără în vârstă de 27 de ani. La acea vreme, soția actorului dezvăluise amănunte ale căsniciei lor, precizând că amintitul episod extraconjugal al soțului n-a fost singurul de acest gen.

„Poate mi-am trădat jurămintele, dar nu familia”

Întrebat acum de către Denise Rifai dacă s-a lepădat de vicii, Cornel Palade a răspuns direct:

„Nu, viața este o sumă de vicii și e bine să le păstrăm. Important e să conștientizezi că sunt vicii și să nu ți se pară că sunt calități. N-a fost niciodată discuția să-mi părăsesc căminul și să plec de lângă soția mea”

Actorul a recunoscut că a încălcat jurămintele căsniciei, dar a precizat că, în ciuda acestor aspecte, familia „este întotdeauna pe primul loc”.

„Că am avut o aventură cu cineva asta nu înseamnă că mi-am trădat familia. Poate mi-am trădat jurămintele, dar nu familia. Jurămintele se mai schimbă, așa e în dragoste”,  a răspuns Cornel Palade, la una dintre întrebările și din cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite