Telenovela continuă: după ce a gonit-o pe refugiata pentru care și-a părăsit soția, un britanic a plecat după ea în Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viața amoroasă încâlcită a unui tată britanic catalogat drept un șobolan al dragostei pentru că și-a părăsit partenera pentru o refugiată ucraineană, a luat o nouă întorsătură - după ce a zburat în țara devastată de război pentru a reaprinde povestea lor de dragoste.

Tony Garnett și refugiata Sofiia Karkadym, dragoste cu năbădăi FOTO Twitter
Tony Garnett și refugiata Sofiia Karkadym, dragoste cu năbădăi FOTO Twitter

Tony Garnett, în vârstă de 30 de ani, a mărturisit că a iertat-o pe Sofiia Karkadym, în vârstă de 22 de ani, pentru ieșirile ei legate de consumul de alcool, după ce a zburat să o vadă în Ucraina, țară devastată de război, pentru a relansa povestea lor de dragoste și pentru a-i cunoaște familia, Daily Mail.

Paznicul Tony s-a îndrăgostit de blonda Sofiia, manager IT, în luna mai a anului trecut, după ce el și partenera sa de zece ani, Lorna Garnett, 28 de ani, s-au alăturat programului guvernamental de ajutorare a refugiaților ucraineni și au invitat-o în casa lor din Bradford, West Yorkshire.

A fost catalogat drept un șobolan al dragostei când el și Sofiia au părăsit casa familiei sale la doar zece zile după ce ea a fugit de invazia Rusiei și a început să locuiască cu el și cu Lorna, mama celor două fiice ale sale.

Cuplul s-a mutat într-o căsuță închiriată în Bradford, dar relația lor s-a deteriorat deoarece Tony a acuzat-o pe Sofiia că se îmbăta în mod repetat și că era abuzivă.

El a susținut că băutura ei și gelozia pe cele două fiice ale sale au alimentat certurile dintre ei.

Tony și-a alungat în cele din urmă tânăra iubită în octombrie anul trecut, după ce aceasta ar fi înfipt un cuțit în peretele bucătăriei lor în timpul unui conflict avut de ziua de naștere a lui Tony, care împlinea 30 de ani.

Sofiia a ajuns să fie arestată de poliție pentru hărțuire după ce a ignorat ordinele de a sta departe de el și s-a întors la casa lor pentru a-l implora să o primească înapoi.

Ea s-a întors cu lacrimi în ochi în Ucraina, statutul ei inițial de refugiat expirând, în timp ce Tony a povestit pentru MailOnline cum relația lui cu ea a fost „o greșeală uriașă".

Dar cuplul a păstrat legătura prin apeluri video telefonice regulate, iar săptămâna trecută Tony a decis să meargă să o vadă în Ucraina.

A zburat în Polonia și s-a urcat într-un autobuz pentru a trece granița înainte de a ajunge câteva ore mai târziu la casa familiei ei dintr-un sat situat la câteva ore de Liov.

Acum, cuplul și-a reaprins povestea de dragoste și s-au întors să locuiască împreună în Yorkshire.

„N-am putut rezista departe de ea, mi-a fost dor de ea. Mi-a promis că nu se va mai atinge niciodată de alcool. I-am cunoscut familia, toți și-au pus încrederea în mine să am grijă de fiica lor și asta voi face, a încheiat britanicul.

„Mă bucur că a venit în Ucraina să mă aducă înapoi și asta mi-a arătat că îi pasă cu adevărat de mine. Tot ce s-a întâmplat înainte a fost doar din cauza tensiunii și a singurătății pe care am simțit-o lăsând familia în urmă. Vreau să am copii cu el și să ne căsătorim. Sper că eu și Tony putem rămâne împreună pentru totdeauna”, a completat Sofia.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite