Bărbatul care şi-a părăsit soţia pentru o refugiată ucraineană a demisionat ca să aibă grijă de ea după ce a orbit parţial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Britanicul şi-a părăsit soţia şi copiii (foto dreapta) după ce s-a îndrăgostit de o refugiată ucraineană primită în gazdă (foto stânga)
Britanicul şi-a părăsit soţia şi copiii (foto dreapta) după ce s-a îndrăgostit de o refugiată ucraineană primită în gazdă (foto stânga)

Tony Garnett, în vârstă de 29 de ani, şi-a părăsit familia în această primăvară, după ce s-a îndrăgostit de o refugiată ucraineană primită în gazdă. În prezent, el a renunţat la serviciu pentru a avea grijă de femeia care suferă de o infecţie la ochi şi a orbit parţial.

Bărbatul a spus că iubita sa, Sofia Karkadym, în vârstă de 22 de ani, s-a infectat la ochi în Germania, când se îndrepta spre Marea Britanie după ce a părăsit Ucraina din cauza războiului.

Vederea tinerei a fost afectată, a fost operată şi acum are nevoie de 6 luni de recuperare, a mai spus iubitul ei.

De asemenea, Tony a vorbit şi despre relaţia sa, spunând că au fost acuzaţi pentru decizia luată şi că Sofia a fost numită „distrugătoare de case” pentru că s-a îndrăgostit de un bărbat însurat. El menţionează şi că nu mai are voie să-şi vadă copiii pe care îi are cu fosta soţie.

„Oamenii o descriu ca pe un răufăcător care a venit în Marea Britanie şi a furat un britanic. Nimic nu-i adevărat. A fost o decizie reciprocă", a spus el pentru Metro.

„Nu era ca şi cum ne-am întâlnit şi ne-am hotărât atunci şi acolo să ne mutăm. (Eu) Plecam indiferent, pentru că mă saturasem de Lorna (fosta soţie)”, a spus bărbatul.

„Am vrut doar să o iau pe Sofia şi să am grijă de ea, am vrut să ajut pe cineva care fugea din Ucraina.” El a precizat că sunt blamaţi online, dar acest lucru nu le afectează relaţia, scrie Mirror.

Tony a solicitat să facă parte din schema guvernamentală pentru refugiaţi, dar din cauza timpului lung de aşteptare a decis să se alăture unor grupuri de Facebook pentru ajutarea ucrainenilor. Astfel, Sofia a aflat de el şi a locuit în casa acestuia. 

Bărbatul a povestit în perioada aceea că a plăcut-o încă de la început pe fată şi că s-au înţeles foarte bine imediat.

   

EuropaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite