Soldații ruși, acuzați că au furat un WC dintr-un oficiu poștal din Harkov

0
Publicat:

Forțele invadatoare ruse au furat un vas de toaletă dintr-un oficiu Nova Poșta, situat într-o localitate din regiunea Harkov, care a fost eliberată de armata ucraineană, afirmă angajații companiei, relatează Obozerevatel.

Forțele invadatoare au furat un vas de toaletă dintr-un oficiu poștal.
Soldații ruși sunt acuzați că au furat „cea mai mare comoară” dintr-un oficiu poștal. Foto: Arhivă

Ne-am întors în orașele eliberate din regiunea Harkov și am găsit asta într-unul dintre departamente. Ocupantul a furat cea mai mare comoară”, se arată în postarea celor de la Nova Poșta. 

Nova Poșta a anunțat, luni, 19 septembrie, că după eliberare au fost redeschise următoarele oficii din: Ekaterinovka, Rogan, Murafa, Malinovka, Andreevka și Klugino-Bașkirovka. 

Serviciul militar ucrainean a publicat, în luna aprilie, pe Twitter o imagine cu un camion militar rusesc devastat. Camionul era plin cu obiecte furate de soldaţii ruşi, care au devastat casele civililor.  

De la izbucnirea războiului au fost publicate pe reţelele de socializare numeroase fotografii cu militarii ruşi care deposedau magazine, bănci sau casele cetăţenilor ucraineni. 

Conform Serviciului de Informaţii al Ministerului ucrainean al Apărării, forţele ruse au fondat o piaţă în aer liber în oraşul Naroulia din Belarus.

Acolo comercializează toate obiectele furate de soldații ruși din Ucraina, printre aceste obiecte se numără: jucării, bijuterii, maşini, produse cosmetice, valută, maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase, frigidere, biciclete, motociclete, vase, covoare. „Adică tot ce au obţinut prin jefuirea civililor din Ucraina". 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite