Scrisoarea emoţionantă a unui băieţel de 9 ani către mama sa, care a fost ucisă de ruşi: „Sper că eşti fericită în Rai. Voi încerca să fiu bun, ca să vin la tine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook  Katya Osadchaya
Foto: Facebook  Katya Osadchaya

"Mamă, această scrisoare este un cadou pentru tine", astfel îşi începe mesajul Anatoly, un băieţel ucrainean, pentru mama sa care a murit după ce a fost împuşcată de ruşi.

Galyna, o tânără mamă care încerca să-şi salveze băiatul de 9 ani din război, fugind cu maşina din Hostomel, la câţiva kilometri nord de Kiev, a murit după ce a fost atacată de ruşi. Băieţelul pe nume Anatoly, sau Tolya cum îi spun apropiaţii, a fost salvat şi dus la adăpost, notează publicaţia italiană Il Mattino.

Aflat în siguraţă, copilul a început să îşi noteze într-o agendă gândurile şi a scris o scrisoare pentru mama sa pe care nu o va mai putea îmbrăţişa niciodată.

„Câtă durere.... Copii, nu meritaţi această groază... Nu există putere să supravieţuiţi durerii unui copil ”, a scris Katya Osadchaya, prezentatoarea TV ucraineană care a publicat scrisoarea copilului, pe pagina sa de Facebook.

 "Mamă. Această scrisoare este un cadou pentru tine de 8 martie. Dacă tu crezi că m-ai crescut degeaba, atunci te înşeli. Mulţumesc pentru cei mai buni 9 ani din viaţa mea! Mulţumesc mult pentru copilărie! Eşti cea mai bună mamă din lume. Nu te voi uita niciodată. Sper că eşti fericită în Rai şi sper să mergi în Rai. Ne vom vedea acolo. Voi încerca să fiu un băiat bun, ca să vin la tine în Rai. Te sărut, Tolya!", a scris copilul.

Aproximativ 400 de locuitori din Hostomel, regiunea Kiev, au fost daţi dispăruţi, a declarat, miercuri, şeful administraţiei militare locale, Taras Dumenko.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite