Românul găsit mort pe câmp în Zamora, victima unei reglări de conturi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi Garda Civilă menţine secretul de sumar asupra cazului, surse apropiate investigaţiei vorbesc de o rană de armă de foc la cap, de înjunghiere şi chiar de faptul că trupul neînsufleţit al românului avea urechile tăiate.

Cauzele morţii violente ale tânărului român apărut în dimineaţa zilei de duminică în Villalpando (Zamora) continuă să fie necunoscute, deşi se susţine că acesta ar fi fost împuşcat în cap cu câteva ore înainte de a muri şi a fi abandonat în zona "Los Campos", scrie La Opinion de Zamora. Decedatul, care locuia în Benavente (Zamora), nu a fost văzut niciodată în Villalpando, localitate în care trăiesc mai multe familii de această naţionalitate, "perfect integrate, persoane cordiale, care muncesc cinstit", conform primarului localităţii, Felix Gonzalez.

O reglare de conturi poate sta la baza asasinatului tânărului român, care se pare că avea antecedente penale, al cărui corp lipsit de viaţă a fost găsit duminică dimineaţa, în jurul orei 9.00, de un câine de vânătoare, la câteva ore de la comiterea crimei, la patru kilometri de Villalpando, lângă autostrada Madrid-La Coruna şi la 400 de metri de drumul care străbătea zona "Los Campos".

Împuşcat, înjunghiat şi cu urechile tăiate?

Cel mai probabil moartea a survenit prin împuşcare, deşi s-a vorbit inclusiv de o înjunghiere şi chiar de faptul că trupul tânărului avea urechile tăiate. Momentan cazul este încă sub secret de sumar şi nu se ştie nimic cu certitudine.

Tânărul vânător al cărei căţea a găsit cadavrul a crezut iniţial că este vorba de o persoană care şi-a pierdut cunoştinţa sau care a avut un accident pe munte, drept pentru care l-a întrebat dacă a păţit ceva. Văzând că acesta nu-i răspunde şi nici nu mişcă, a decis să cheme Garda Civilă, informează surse apropiate investigaţiei.

Citeşte pe adevarul.es de ce cred investigatorii că a fost vorba de o reglare de conturi şi românul a fost ucis în altă localitate şi cum a afectat evenimentul viaţa sătenilor din Villalpando.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite