Reglare de conturi cu focuri de armă în centrul Madridului între un grup de români şi un spaniol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un spaniol de 57 de ani a fost împuşcat în plină stradă, ziua în amiaza mare, după o ceartă cu trei români în văzul lumii.

Un spaniol de 57 de ani a fost rănit de focuri de armă în plină stradă, în Madrid. Agresorii, trei români, au fugit de la locul incidentului. Pare a fi o reglare de conturi, iar Poliţia nu infirmă această variantă, scrie publicaţia La Razon.

Faptele s-au petrecut ieri, în jurul orei 14.10, pe strada Antonio Toledano, din cartierul madrilen Salamanca. Cei trei români au coborât dintr-o maşină, spun martorii, şi au tăbărât pe bărbatul de naţionalitate spaniolă. A avut loc o luptă între aceştia, iar la un moment dat, unul din români a scos pistolul, împuşcându-l pe adversar de două ori în picior. "I-au spus că data viitoare nu va scăpa la fel de ieftin", au declarat poliţiştilor, ulterior, câţiva locatari din zonă, martori la cele întâmplate. Apoi, cei trei agresori au fugit de la locul faptei.

Victima avea douăsprezece antecedente penale, ceea ce lasă loc ipotezei de reglare de conturi. Poliţia nu scoate din calcul această ipoteză. Bărbatul de 57 de ani, Carlos U. L., care locuia în cartier, a fost ajutat de câţiva locatari din zonă, vecini ai acestuia, care l-au transportat cu un autoturism la spital. "E un bărbat foarte conflictual, care nu se mai opreşte din intrat şi ieşit din închisoare", l-au descris vecinii pe spaniol.

Vezi pe adevarul.es ce au povestit Poliţiei martorii incidentului despre cei trei agresori şi despre victimă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite