Recompensă de 10.000 de euro pentru elucidarea dispariţiei misterioase a unui român în Bavaria

0
0
Constantin Popa şi rucsacul pe care îl purta în ziua dispariţiei Captură hotnews.ro
Constantin Popa şi rucsacul pe care îl purta în ziua dispariţiei Captură hotnews.ro

Un român în vârstă de 30 de ani a dispărut la începutul acestui an în Bavaria şi de atunci e de negăsit. Poliţia germană oferă 10.000 euro recompensă pentru indicii care ar putea duce la găsirea lui.

Constantin Popa a dispărut pe 31 ianuarie, când a plecat de acasă spre serviciu, dar nu a ajuns niciodată acolo. Numai rucsacul său galben a fost găsit ulterior, iar din mai Poliţia Germană oferă o recompense de 10.000 euro pentru informaţii care ar putea elucida misterul, scrie site-ul de ştiri hotnews.ro.

Responsbail de caz, departamentul de cercetare penală Neu-Ulm nu exclude o crimă prin violenţă.

Aflată în căutare de informaţii şi răspunsuri, poliţia s-a adresat miercuri seara publicului prin intermediul emisiunii „Dosar XY nerezolvat”, difuzată la postul de televiziune ZDF.

Potrivit lui Holger Stabik, purtător de cuvânt al circumscripţiei de poliţie Schwaben Süd/ West, Constantin Popa a părăsit apartamentul său din Großkötz la 31 ianuarie, în jurul orei 13:00, pentru a merge la lucru pe jos. Însă nu a ajuns niciodată acolo şi a fost dat dispărut de proprietarul apartamentului pe care îl închiria. La câteva zile după dispariţia bărbatului, un coleg de muncă i-a găsit rucsacul atârnat pe un copac.

În pofida operaţiunilor de căutare efectuate de poliţia germană, Constantin Popa rămâne de negăsit.

Între timp, poliţia şi-a concentrat ancheta asupra unui suspect, un bărbat de 37 de ani. Poliţia nu a dat detalii despre cum a depistat suspectul.

„Fiecare indiciu este important. Vrem să reconstituim ziua în care Constantin Popa a disparut şi să obţinem o imagine completă”, a declarant Holger Stabik, citat de hotnews.ro.

Mai multe - Europa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite