Putin poate pregăti un scenariu „coreean” pentru Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kirill Budanov, şeful Direcţiei de Informaţii a armatei ucrainene
Kirill Budanov, şeful Direcţiei de Informaţii a armatei ucrainene

Kirill Budanov, şeful Direcţiei de Informaţii a armatei ucrainene, a declarat că preşedintele rus Vladimir Putin ar putea încerca să impună Ucrainei un scenariu „coreean”.

„După eşecurile de lângă Kiev şi imposibilitatea răsturnării guvernului central al Ucrainei, Putin schimbă deja principalele direcţii operaţionale - acestea sunt Sud şi Est. Există motive să credem că ia în considerare scenariul «coreean» pentru Ucraina. Adică va încerca să impună o linie de demarcaţie între regiunile neocupate şi cele ocupate ale ţării noastre. De fapt, aceasta este o încercare de a crea Coreea de Nord şi de Sud în Ucraina ", a explicat Budanov pe contul de Telegram.

Oficialii serviciilor de informaţii sunt încrezători că dictatorul rus se confruntă în continuare cu problema graniţei terestre dintre Crimeea ocupată şi Rusia. Dar principala problemă pentru implementarea acestui plan este Mariupol, care este încă disputat.

"Vedem deja o încercare de a crea autorităţi «paralele» în teritoriile ocupate şi de a forţa oamenii să renunţe la grivnă, moneda naţională ucraineană. Poate că vor dori să negocieze acest plan la nivel internaţional. Dar rezistenţa şi mitingurile cetăţenilor noştri din teritoriile ocupate, contraatacurile Forţelor Armate ale Ucrainei complică punerea în aplicare a planurilor inamicului.  În plus, sezonul vânătorii partizane ucrainene totale este pe cale să înceapă. Atunci ruşilor le va mai rămâne un scenariu real - cum să supravieţuiască  ”, a adăugat şeful spionajuljui militar ucrainean.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite