Partenera secretă a preşedintelui Francois Hollande este „însărcinată în patru luni” ?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julie Gayet, presupusa iubită a lui Francois Hollande. FOTO Getty Images
Julie Gayet, presupusa iubită a lui Francois Hollande. FOTO Getty Images

Presupusa amantă a preşedintelui francez Francois Hollande este însărcinată în cea de-a patra lună, potrivit afirmaţiilor făcute de un blogger francez, care a dezvăluit că a primit informaţia din partea unui jurnalist al postului de televiziune M6.

Actriţa Julie Gayet, în vârstă de 41 de ani, îi va naşte un copil lui Francois Hollande în luna iunie, a transmis un blogger francez. El a adăugat că sursa sa a fost un jurnalist al postului de televizine M6, specializat în difuzarea de ştiri.

Zvonul s-a răsândit cu rapiditate, însă un purtător de cuvânt al M6 a negat „orice cunoştinţă„ legată de acest subiect. Un alt purtător de cuvânt de la Palatul Elyseea spus că nu face „niciun comentariu” despre „un asemena subiect”, scrie „The Daily Mail”.

Marţi seara, preşedintele Hollande a ţinut un discurs despre situaţia economiei naţionale, la care au fost invitaţi jurnaliştii. Deşi a fost întrebat depsre statutul pe care îl are în prezent partenera oficială a sa, Valerie Trierweiler, preşedintele a refuzat să vorbească despre viaţa sa personală.

Valérie Trierweiler, partenera declarată a lui Francois Hollande internată după dezvăluirile despre o presupusă relaţie amoroasă a preşedintelui Franţei cu o actriţă, rămâne spitalizată pe termen nedeterminat, anunţă Biroul acesteia, citat de ziarul „Le Monde”.

 
Confuzie în Franţa privind nominalizarea lui Julie Gayet la o prestigioasă instituţie publică

 Actriţa Julie Gayet, cu care preşedintele francez François Hollande ar avea o presupusă relaţie, se află în centrul şi unei alte  polemici, după ce Guvernul a dezminţit nominalizarea sa în juriul Villa Medicis, anunţate totuşi pe site-ul prestigioasei instituţii publice cu sediul la Roma, relatează AFP.

Săptămânalul satiric Le Canard Enchaîné a dezvăluit marţi seara nominalizarea, în ajunul Crăciunului, a lui Julie Gayet, în vârstă de 41 de ani, în juriul Villa Medicis, un palat care găzduieşte Academia Franceză la Roma.

Site-ul instituţiei culturale anunţa miercuri dimineaţa că actriţa face parte din juriu, alături de artista plastică Anne-Marie Clairet, coregrafa şi dansatoarea Marie-Agnès Gillot şi compozitoarea Lucia Ronchetti. Juriul este însărcinat să selecteze 15 persoane, cercetători sau artişti, care să se alăture Vilei Medicis, în septembrie, la Roma, pentru o perioadă de 12 până la 18 luni.

Însă Ministerul Culturii anunţa miercuri dimineaţa că, până la urmă, actriţa nu a fost nominalizată.

"Numele său a fost propus de către Eric de Chassey, directorul Academiei Franceze la Roma - Villa Medicis, dar ministerul a decis să nu o nominalizeze. Decizia nu a fost semnată", a declarat pentru AFP Cabinetul ministrului Aurélie Filippetti.

 Întrebat în legătură cu informaţii privind nominalizarea lui Julie Gayet, despre care revista Closer a dezvăluit că are o relaţie cu preşedintele François Hollande, ca membră a juriului care urmează să-i desemneze pe cei care vor fi cazaţi la Villa Medicis, în Italia, ministrul francez pentru Buget Bernard Cazeneuvea răspuns, pentru i-Télé, că "preşedintele  nu a făcut absolut nimic. Partenera sa are o activitate artistică", repetând astfel expresia folosită de jurnalistul cu care discuta.

După aceea a revenit. "Mai întâi, ea nu este partenera sa. Eu nu am ce să confirm pe această temă, nu am de spus nimic. Ea desfăşoară această activitate artistică de mulţi ani", a declarat Cazeneuve.

François Hollande, somat să ofere explicaţii cu privire la relaţia sa cu artista, a invocat marţi, în faţa presei internaţionale şi franceze, respectarea vieţii private, admiţând doar că relaţia sa de culplu cu Valérie Trierweiler, în vârstă de 48 de ani, traversează "momente dureroase".
 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite