Dialog între un soldat rus rănit și unul ucrainean: „Omoară-mă”. Ce a urmat VIDEO

0
0

Un videoclip cu un puternic impact emoțional, filmat pe frontul din Harkov, în timpul unor lupte între forțele ucrainene și cele ruse, surpinde dialogul dintre un soldat rus, rămas blocat între un zid și vehiculul blindat, și un militar ucrainean. pe care l-a rugat inițial să îl execute. „Nu suntem ca voi, nenorociților”, i-a spus miitarul ucrainen. 

Soldatul rus suține peste care s-a prăbușit un zid a spus că este medic FOTO captură video
Soldatul rus suține peste care s-a prăbușit un zid a spus că este medic FOTO captură video

În imaginile filmate cu ajutorul unei camere atașate echipamentului militarului ucrainean se vede cum în timpul unor lupte, îl observă pe soldatul rus, prins între un zid și un vehicul blindat.

Cine a fost cel care a aruncat ? Cine a aruncat grenada? Ai noștri au aruncat?”, se întreabă militarii ucraineni, înainte să-l descopere pe soldatul rus.

Așa? Animale. Deci ce ...? La naiba. Oh, sunt pe cale să-ți tai piciorul. Bine băieți, am nevoie de unul cu mine. Acoperă-mă din grădină”, spune militarul ucraiean.

Ascultă, ucide-mă, da?”, imploră rusul. „La naiba, asta e ușor”, îi răspunde militarul ucrainean și trage un foc de armă deasupra capului acestuia, ratând intenționat

Înfricoșător?”, întreabă un alt soldat ucraiean.

Noi nu suntem ca voi, nenorociților. Ascultă, trebuie să fiu acoperit de acolo. Din grădină. Acoperă-mă. Nenorociţilor. Unde îți este arma?”, spune militarul rus în timp ce încearcă să-l dezarmeze, iar în jur se aud încă focuri de armă.

Acolo”, îi spune rusul.

Unde acolo?! Monstrule. Acoperiți-mă”, spune ucraineanul care reușește să găsească arma și o aruncă mai departe.

Unde ești rănit? De unde ești?”, îl întreabă militarul ucrainean.

Din Kostroma”, îi răspunde soldatul rus. „La dracu Kostroma. Suntem în Kupiansk (oraș ucrainen la peste 1000 de km de orașul rus)”, îi spune ucraineanul înjurând enervat și lovindu-l peste față.

Soldatul rus susține apoi că el este medic.

Ce fel de doctor, la naiba. Piciorul tău este blocat. Nu-l poți elibera

Medic”, repetă rusul.

De ce veniți să omorâți oameni”, îl întreabă militarul ucrainean.

Dar nu am ucis eu pe nimeni”, răspunde rusul, apoi țipă de durerea provocată de zidul ce i-a prins piciorul.

De-aia erai urcat pe un blindat, cu o armă la tine. Nu îmi spune povești, nenorocitule. Dacă erai doctor, n-ai fi venit să ucizi”, îi spune militarul ucrainean care taie apoi cu un cuțit vesta de pe militarul rus.

Le dădeam indicații”, afirmă soladatul rus.

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite