VIDEO Un cetăţean rus urmărit internaţional a fost prins în trenul internaţional Braşov - Budapesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
fugar

Un cetăţean rus dat în urmărire internaţională a fost prins de poliţiştii de frontieră maghiari în trenul Braşov - Budapesta, imediat după ce a ieşit din România, bărbatul având asupra sa un cuţit, mai multe telefoane mobile şi o sumă mare de bani.

Interlopul a urcat în tren în România şi a fost prins de poliţiştii de frontieră maghiari din Punctul de trecere a frontierei Lőkösháza, feroviar, unde trenul a oprit pentru control, după ieşirea din România.

Potrivit portalului oficial al Poliţiei maghiare, police.hu, bărbatul, S.Vladimir, 38 ani, avea asupra sa un cuţit, mai multe telefoane mobile, dar şi o sumă mare de bani.

video:police.hu

Pe numele cetăţeanului rus exista un mandat de arestare preventivă emis de autorităţile judiciare din Rusia, motiv pentru care poliţiştii de frontieră  au anunţat Biroul SIRENE al Centrului Internaţional de Colaborare în Domeniul Criminalităţii ORFK despre prinderea acestuia după care l-au predat în custodia poliţiştior din Gyula, până la finalizarea formalităţilor de extrădare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite