O rachetă rusească își schimbă brusc traiectoria iar un oficial ucrainean glumește amar: „A decis să nu comită o crimă” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernatorul din regiunea Nikolaev, Ucraina, a postat pe rețelele de socializare un videoclip cu o rachetă rusească care s-a întors în zbor. Acesta a glumit amar pe seama atacului eșuat al inamicului, spunând că racheta a decis să nu comită o crimă de război.

Atac eșuat al rușilor / Foto: Captură Video / Twitter
Atac eșuat al rușilor / Foto: Captură Video / Twitter

„Una (doar) dintre rachetele Federației Ruse are gândire critică și logică. După ce a cântărit toate argumentele și a decis să nu comită o crimă de război, racheta s-a hotărât să se întoarcă în «portul său de origine»", a scris Vitalii Kim pe contul său de Telegram.  

Mai multe explozii au fost auzite luni dimineața în capitala ucraineană Kiev, potrivit unor martori oculari citați de agenția Reuters, în timp ce autoritățile regionale din nordul, estul și centrul Ucrainei au raportat atacuri cu rachete.

Rusia și-a întețit atacurile cu rachete în ultimele săptămâni după ce a acuzat Kievul pentru explozia care a produs pagube la podul strategic Kerci, ce leagă Rusia continentală de peninsula ucraineană Crimeea, anexată abuziv de Rusia în 2014, și care joacă acum un rol important în aprovizionarea trupelor rusești trimise de Kremlin să invadeze Ucraina.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite