O femeie din Spania şi-a aruncat bebeluşul pe geam în ajunul Crăciunului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile spaniole au anunţat vineri că au arestat o femeie care a născut de în ajunul Crăciunului, în secret, în propria casa, aceasta aruncându-şi copilul pe fereastra bucătăriei, relatează AFP.

Femei, în vârstă de 35 de ani, trăia într-un apartament din Madrid împreună cu părinţii săi, care nu ştiau că aceasta este însărcinată, informează poliţia madrilenă. Recenta mamă a fost arestată sub suspiciunea de tentativă de ucidere a propriului copil.

„Femeia a înfăşurat copilul haine şi l-a aruncat pe geamul bucătăriei, într-o curte interioară”, de la o înălţime de aproape 2.2 metri, susţin autorităţile. În momentul în care aceasta a realizat că are o hemoragie puternică, noua mamă a cerut părinţilor să o ducă la un spital.

Mult mai târziu în aceea zi, când bunica nou-născutului a intrat în bucătărie şi s-a uitat pe fereastră a văzut copilul în curtea interioară.  Femeia l-a luat din acel loc şi a anunţat serviciile de urgenţă.

Primii la faţa locului au fost doi ofiţeri de poliţie care au constatat că „bebeluşul înfăşurat în mai multe pături suferea de hipotermie severă şi suferise un stop cardiac”. După ce au reuşit să-l stabilizeze pentru moment, salvarea a dus copilul la un spital madrilen.

Copilul, un băiat, este în continuare în spital fiind aflat în „stare gravă”, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite