O femeie a fost muşcată de un rechin în timp ce făcea snorkelling în largul coastei Marii Britanii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

O înotătoare din Marea Britanie a suferit o rană la picior şi a trebuit să fie salvată de către ofiţerii pazei de coastă în apropiere de Penzance, joia trecută. Garda de Coastă a confirmat că rana a fost cauzată de o muşcătură de rechin, relatează Cornwall Live.

„HM Coastguard a trimis echipa de salvare a pazei de coastă din Penzance pentru a se întâlni cu o înotătoare care a suferit o presupusă muşcătură de rechin. Autorităţile au fost anunţate cu puţin înainte de ora 12.30 joi (28 iulie). Se crede că scafandrul a suferit o rană la picior.

Conform presei internaţionale, femeia se afla în vacanţă şi plătise 180 de lire sterline pentru o aventură subacvatică, la circa 24-25 de km de ţărm.

După atacul rechinului, martorii spun că au auzit ţipete şi că „era sânge peste tot”, femeia fiind dusă înapoi în barca închiriată, unde i s-a acordat imediat primul ajutor.

Echipa de pază de coastă a ajutat la predarea acesteia în grija serviciului de ambulanţă”, au declarat autorităţile, potrivit The Mirror.

Atacurile de rechini sunt rare, mai ales în Marea Britanie. Mai multe specii vizitează apele din Corwall în fiecare an, inclusiv rechini albaştri şi rechini basking. Niciunul dintre ei nu tinde să atace oamenii.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite