Nicole Minetti, acuzată de proxenetism, susţine că îl iubea pe Berlusconi şi că nu i-a procurat prostituate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicole Minetti, acuzată că ar fi recrutat prostituate pentru celebrele petreceri „bunga bunga” ale lui Silvio Berlusconi, a declarat vineri, în faţa unei instanţe din Milano, că nu a invitat pe nimeni la acele dineuri şi că îl iubea pe fostul premier italian, notează „The Telegraph”.

Minetti, împreună cu doi asociaţi de-ai lui Berlusconi, sunt judecaţi de o instanţă din Milano, care urmează să dea o sentinţă în acest caz în luna iulie. Vineri, Minetti a depus mărturie în faţa curţii, citind o declaraţie în care îşi proclama nevinovăţia şi susţinea că n-a invitat pe nimeni la vila lui Berlusconi din Arcore(în apropiere de Milano).

„N-am invitat pe nimeni la acele dineuri din casa premierului şi n-am organizat nimic”, a spus Minetti în faţa instanţei.

Fosta igienistă dentară a afirmat că avea un „sentiment de dragoste adevărată” faţă de Berlusconi, deşi într-una dintre conversaţiile interceptate, Minetti spunea despre Berlusconi că are „un fund lăsat”. În aceeaşi conversaţie, înregistrată în urmă cu doi ani, Minetti spune despre „Il Cavaliere” că e „un gunoi”.

Minetti a devenit cunoscută după ce a apărut în diverse emisiuni TV de varietăţi. Apoi a studiat ca să fie igienist dentar, însă după ce l-a cunoscut pe Berlusconi a fost lansată în politică şi a devenit consilier pentru partidul conservator condus de fostul premier.

Acest proces este separat de cel în care fostul premier italian este acuzat că ar fi plătit pentru a întreţine relaţii sexuale cu o minoră - Karima el-Mahroug, cunoscută drept „Ruby” - şi ar fi încercat apoi să ascundă acest lucru. Atât tânăra, cât şi Berlusconi neagă că ar fi întreţinut raporturi sexuale.

El-Mahroug a declarat în instanţă că Minetti a fost o protagonistă-cheie în petrecerile „bunga bunga” de la vila miliardarului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite