Un păianjen uriaş s-a urcat pe piciorul ministrului Sănătăţii din Australia în timpul unei conferinţe. „Să mă anunţaţi când mi se urcă pe faţă” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Captură Video
FOTO: Captură Video

Yvette D'Ath, ministru al Sănătăţii în statul australian Queensland, a fost anunţată de un jurnalist, în timp ce susţinea o conferinţă de presă despre COVID-19, că un păianjen uriaş se urcă pe piciorul ei. Cu toate acestea, oficialul a refuzat să-şi oprească discursul.

Foarte calmă şi fără să-şi piardă cumpătul, Yvette D'Ath a cerut audienţei ca o persoană să înlăture păianjenul Huntsman, unul dintre cei mai mari din lume, care poate atinge până la 15 centimetri lungime, în timp ce ea a continuat să vorbească liniştită cu reprezentanţii presei.

„Acest lucru arată cum îmi pot menţine controlul. Nu îmi plac păianjenii Huntsman, dar voi continua, voi pretinde că nu am un Huntsman acum pe mine şi voi lăsa pe altcineva să se ocupe de el. Vă rog să mă anunţaţi când mi se urcă pe faţă”, a declarat responsabila pe un ton liniştit la conferinţa de presă desfăşurată joi, notează EFE. 

Până la urmă, păianjenul, pe care un ziarist l-a descris drept unul „foarte mare", a coborât de pe piciorul său, iar responsabila a făcut un pas înapoi uşurată, potrivit Agerpres. 

„A decis să plece. Wow, a fost un moment tensionat, nu-i aşa?”, a exclamat Yvette D'Ath, izbucnind într-un râs nervos şi continuând să răspundă la întrebările presei.

Muşcătura păianjenului Huntsman nu pune în pericol viaţa oamenilor, deşi conţine o cantitate redusă de venin pentru a-şi imobiliza prada.

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite