Medicul-şef al Angliei, bruscat de doi tineri, într-un parc din Londra. Boris Johnson, „şocat de hărţuirea abjectă” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul epidemiolog Chris Whitty a avut un rol central în gestionarea pandemiei  Foto: Twitter Chris Whitty
Medicul epidemiolog Chris Whitty a avut un rol central în gestionarea pandemiei  Foto: Twitter Chris Whitty

Chris Whitty, 55 de ani, ofiţerul medical al Angliei şi consilier guvernamental în probleme de sănătate, a fost hărţuit, duminică, 27 iunie, de doi bărbaţi, în Parcul St. James din Londra. Indivizii râd, îl reţin şi îl împing pe înaltul oficial, în timp ce, speriat, acesta încearcă să se elibereze, notează Euronews.

Poliţia londoneză a confirmat, într-un comunicat publicat pe Twitter, că cercetează incidentul:

„Suntem la curent cu o înregistrare video distribuită online care arată un incident din Parcul St. James. Ofiţerii au vorbit cu toţi cei implicaţi la momentul respectiv şi datele lor au fost luate. Suntem în legătură cu victima şi circumstanţele sunt investigate în continuare”

 Premierul Boris Johnson s-a declarat „şocat de hărţuirea abjectă” a directorului medical al Angliei. „Condamn comportamentul acestor golani”, a afirmat acesta pe Twitter. 

Medicul epidemiolog Chris Whitty a avut un rol central în gestionarea pandemiei şi a apărut adesea alături de Johnson la conferinţele de presă. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite