Marea Britanie: animale sălbatice omorâte și împrăștiate pe străzi. Braconierii transmit mesaje sinistre locuitorilor

0
Publicat:

Locuitorii unui sat din Anglia sunt terorizați de braconierii care lasă cadavre de animale împrăștiate pe străzi și trotuare.

Braconierii vor să bage spaima în localnici FOTO
Braconierii vor să bage spaima în localnici FOTO raptorpersecutionuk.org

În ultimul incident, scrie Daily Mail, zeci de iepuri plini de sânge au fost aruncați la intrarea în magazinul comunitar din Broughton, Hampshire.

Cei vinovați chiar au înfipt o bufniță și un șoim în mânerul ușii magazinului și au uns sânge și organe animale geamurile acestuia, joi noaptea.

Localnicii cred că aceste demonstrații sunt un „mesaj” sinistru din partea braconierilor pentru a-i descuraja să intervină în activitățile lor.

Alte animale sălbatice, inclusiv iepuri, fazani, cerbi și păsări de pradă, au fost aruncate pe drumuri și câmpuri săptămânilor trecute, inclusiv 27 de iepuri lăsați în fața unei școli primare.

Se crede că braconierii sunt legați de bande care conduc sindicate internaționale de jocuri de noroc. Potrivit publicației britanice, aceștia vânează ilegal folosind arme și câini agresivi, special crescuți, și își transmit activitățile în direct pe Facebook, unde doritorii fac pariuri pe câte animale pot ucide câinii.

Fermierii și proprietarii de terenuri încearcă să prevină atacurile, punându-și viața în pericol. Mai mult, braconierii de fazani au tras recent asupra unui fermier care i-a confruntat.

Un fermier local, ale cărui terenuri au fost vizate în mod repetat, a declarat: „Practic ne râd în față. Grozăvia pe care au lăsat-o în afara magazinului nostru este evident menită să ne arate că sunt invincibili.”

Magazinul comunitar din Broughton a declarat că a raportat incidentul poliției, printr-o declarație pe rețelele de socializare.

Proprietarii au cerut localnicilor să împărtășească orice înregistrare video de la camera de supraveghere a zonei între orele 3:00 și 3:45, în timp ce le-au mulțumit pentru ajutorul acordat pentru a curăța scena deprimantă.

Urmăritorii uluiți au scris în comentarii pentru a-și arăta oroarea față de asemenea lucruri.

Abia am aflat ce s-a întâmplat. Nu pot înțelege de ce cineva ar face un lucru atât de viclean. Sper că sunteți toți bine, ce șoc îngrozitor”, a comentat cineva.

Animalele au fost de asemenea aruncate în fața școlii primare Awbridge, la aproximativ zece mile distanță de Broughton, în februarie.

Mandy Robinson, în vârstă de 47 de ani, a declarat pentru Hampshire Chronicle că scena a fost „ca într-un film de groază”.

Ea a spus: „Asta s-a întâmplat cu doar aproximativ o oră înainte să înceapă clubul de mic dejun al școlii, așa că mulți copii din școala primară treceau pe lângă această priveliște îngrozitoare. Nu știu de ce cineva ar face asta.

D asemenea, potrivit presei locale, 40 de cadavre de animale au fost aruncate la nord de Stockbridge, satul vecin cu Broughton, în noiembrie.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite