Liderul cecen Ramzan Kadîrov îl avertizează pe Elon Musk: „Ilona, nu te pune cu Putin!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramzan Kadîrov FOTO Getty Images

Liderul cecen Ramzan Kadîrov l-a avertizat pe Elon Musk marţi cu privire la invitaţia pe care miliardarul american i-a adresat-o lui Vladimir Putin în urmă cu o zi.

„Elon Musk, nu te-aş sfătui să concurezi cu Putin. Categorii de greutate prea diferite. Şi nici măcar nu e vorba de arte marţiale sau, de exemplu, de judo. Cum îţi imaginezi? Eşti în colţul roşu al ringului - un om de afaceri şi un blogger pe Twitter. Putin în albastru este un politician mondial, un strateg, o furtună pentru Occident şi SUA”, a transmis Kadîrov prin intermediul canalului său de Telegram. 

„Vladimir Vladimirovici va arăta nesportiv când va învinge un adversar mai slab”, a subliniat Kadîrov, sfătuindu-l pe Musk să vină să se antreneze la mai multe centre din Republica Cecenă. „Te vei întoarce din Republica Cecenă ca o persoană complet diferită, Ilona, adică Elon”, a mai adăugat acesta. 

Invitaţia neobişnuită a lui Elon Musk adresată preşedintelui Vladimir Putin 

Elon Musk i-a înaintat o invitaţie bizară luni lui Vladimir Putin prin intermediul Twitter. Acesta l-a invitat pe Putin la o confruntare de la „om la om” pentru Ucraina. Elon Musk este cunoscut pentru mesajele sale ieşite din comun, acesta are peste 77 de milioane de urmăritori. 

Miliardarul a afirmat în urmă cu doi ani că a practicat artele marţiale în copilărie: kyokushin karate, taekwondo, judo şi jiu-jitsu brazilian. 

De asemenea, Vladimir Putin deţine centura neagră la judo. În urmă cu două săptămâni era preşedinte onorific al Federaţiei Internaţionale de Judo. Titlul i-a fost întrerupt odată cu războiul declanşat în Ucraina şi centura neagră i-a fost retrasă. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite