Imagini uluitoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor VIDEO

0
Publicat:

În Sawbridgeworth, un mic oraș în comitatul Hertfordshire din Anglia, trei bărbaţi mascaţi au dărâmat zidul unei societăţi de construcţii cu un elevator telescopic şi au smuls din perete un bancomat, după care s-au făcut nevăzuţi, relatează Daily Mail.

furt seif 01, captură video

Marţi dimineaţa, în jurul orei 5.30, cei trei hoţi au început manevrele cu elevatorul telescopic în faţa unei sucursale a firmei de construcţii Nationwide.

Imaginile distribuite pe rețelele de socializare arată cum vehiculul este condus spre societatea de construcții şi este manevrat înainte şi înapoi pentru a sparge peretele şi se aude zgomotul produs de izbiturile puternice.

furt seif 03, captură video

Imediat este scos bancomatul cu totul şi încărcat într-o camionetă care aştepta la colţul străzii. Se aud inclusiv alarmele care sună în timp ce șoferul elevatorului telescopic sare din vehicul și se alătură grăbit celorlalți doi bărbați în camionetă, dispărând cu toţii.

Poliția, care a fost chemată la fața locului la scurt timp după aceea, a declarat că, în urma cercetărilor, s-a stabilit că ambele atât elevatorul abandonat la locul faptei, cât şi camioneta cu care au fugit infractorii au fost declarate furate.

Potrivit Bishop's Stratford Independent, iniţial, mai mulţi martori ar fi văzut camioneta parcată la un pub de pe aceeași stradă cu sucursala firmei de construcţii jefuite.

Poliţiştii au declarat că cercetările pentru identificarea hoţilor continuă şi au făcut apel la cetăţeni să le pună la dispoziţie filmările din dimineaţa cu pricina.

„Cercetările continuă în această dimineață și lucrăm cu colegii noștri de la Consiliul Local Sawbridgeworth pentru a examina toate oportunitățile de supraveghere video. (...) Suntem conștienți de faptul că mai multe persoane ar putea să fi capturat imagini ale incidentului care ne-ar putea ajuta. (...) Dacă aveți înregistrări de pe camerele de supraveghere, de pe sonerii, de pe telefoane sau de pe camerele de bord din zonă în jurul orei respective, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil”, au cerut poliţiştii.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite