Furios că bancomatul nu îi dădea bani, un bărbat a intrat cu mașina în sediul băncii. Imaginile au devenit virale

0
Publicat:

Un bărbat a lovit de mai multe ori cu mașina sediul unei bănci din Malaga, Spania, furios că un bancomat nu îi elibera suma dorită.

Ce face un spaniol dacă nu poate scoate bani de la bancomat
Ce face un spaniol dacă nu poate scoate bani de la bancomat foto captură diariosur.es

Imaginile, care au devenit virale, îl arată pe individ, care ulterior a fost arestat de poliție pentru distrugere și tentativă de furt, cum lovește cu mașina zidul și bancomatul care îl scosese din minți.

Videoclipul a început să circule rapid pe rețelele sociale X și TikTok.

Potrivit diariosur.es, șoferul le-a povestit trecătorilor, uluiți de ceea ce se întâmpla, că se răzbună pe bancă pentru că nu reușise să scoată bani de la bancomat.

Totul s-a întâmplat duminică, în jurul orei 12:30, în cartierul Ciudad Jardín din Malaga, la o sucursală bancară.

Strada este foarte aglomerată la acea oră, de oameni care merg la cumpărături sau ies de la biserică. Unii dintre aceștia au fost martori când mașina a urcat pe trotuar și a început să lovească banca. Oamenii au început să filmeze cu telefoanele mobile momentul.

Autorul, un tânăr de 30 de ani, a văzut că o femeie dorea să folosească bancomatul și a îndemnat-o să încheie tranzacția: „nu am nimic cu tine, ci cu banca”.

Tânărul a lovit bancomatul cu mașina timp de 10 minute, până la apariția patrulelor de poliție care l-au arestat și l-au acuzat de daune și tentativă de furt.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite