Experiența dezamăgitoare a unei bloggerițe: ce a conținut cel mai scump mic dejun din viața ei VIDEO

0
Publicat:

O bloggeriță a rămas șocată când a văzut nota de plată pentru un mic dejun. Chiar dacă a servit masa într-un restaurant cu stele Michelin din Londra, femeia a fost consternată de prețul pe care a trebuit să îl plătească.

Un gust amar i-a lăsat tinerei masa luată la restaurant. Ea a achitat 180 de lire sterline (peste 1.000 de lei) pentru un mic dejun, lucru care a șocat-o.

Așa arată omleta cu trufe FOTO Captură video
Așa arată omleta cu trufe FOTO Captură video

Tânăra a mers la Hide Mayfair, un restaurant cu stele Michelin din Londra. Chiar dacă știa că tarifele sunt mai ridicate, bloggerița a povestit că i s-a părut exagerat să plăteastă 32 de lire pentru o omletă.

Cel mai scump mic dejun pe care l-am mâncat vreodată”, a spus tânăra, precizând că omleta cu trufe nici măcar nu a fost prea gustoasă, singurul ingredient care i-a plăcut fiind pâinea prăjită, relatează Daily Star , citat de B1TV.

Nici o cantitate de trufe rase nu poate compensa faptul că această pâine prăjită costă 32 de lire sterline felia. Pâinea prăjită în sine a fost bună, dar abia am putut gusta din trufe”, a spus aceasta.

Conform meniului restaurantului Hide, un prânz compus din trei feluri costă 54 de lire sterline (echivalentul a aproximativ 310 lei), iar garniturile adiționale pot fi obținute contra sumei suplimentare de 9 lire (aproximativ 52 de lei). În plus, pentru clienții mai exigenți, există posibilitatea de a alege și caviarul Beluga, la prețul de 495 de lire sterline pe porție (echivalentul a aproximativ 2.840 lei), arată sursa citată.

Ce spun reprezentanții restaurantului

Reprezentanții restaurantului i-au dat replica tinerei după recenzia acesteia. Ei au explicat că prețul de lux  este, în parte, efectul faptului că localul utilizează ingrediente de calitate premium.

„Suntem, desigur, dezamăgiți să citim acest comentariu, deși mulțumiți că oaspeții s-au bucurat de restul micului dejun și de experiența lor în general. Ouăle în cauză sunt servite cu trufe albe, care la circa 1.000 lire sterline (5.736 lei) un kilogram este, într-adevăr, extrem de scump. Este adevărat că acesta este unul dintre cele mai scumpe articole din meniul de mic dejun, având în vedere natura luxoasă a produselor”, au transmis reprezentanții restaurantului, deranjați de reacția tinerei.

„Cu toate acestea, este, de asemenea, una dintre cele mai populare și cu siguranță nu am avut alte comentarii de acest fel. Trufele sunt o aromă destul de apreciată în cel mai bun moment. Ca toate restaurantele din zilele noastre, ne luptăm în mod constant să echilibrăm costul în continuă creștere al produselor cu menținerea prețurilor competitive pentru locația noastră premium. Suntem foarte norocoși că micul dejun este cel mai aglomerat serviciu al nostru, așa că acest comentariu pare a fi unul izolat”, au explicat reprezentanții localului de lux.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite