Eșec răsunător de scump pentru Comisia Europeană. Doar cinci persoane s-au prezentat la petrecerea în Metavers de 387.000 de euro

0
Publicat:

Doar cinci persoane au fost prezente, marți seară, 29 noiembrie, la petrecerea organizată în metavers de departamentul de asistență străină a Comisiei Europene pentru a-i face pe tineri să fie entuziasmați de UE, relatează Politico.

Petrecerea
Foto: Captură video Twitter/ Vince Chadwick

Vince Chadwick, corespondent Devex, a afirmat într-o postare publicată pe Twitter că, în cele din urmă, a fost singurul invitat care a rămas la petrecere după „discuțiile inițiale din chat cu alți aproape cinci oameni nedumeriți care s-au prezentat”. 

Se pare că doar câteva dintre cele 44 de persoane care au apreciat trailerul oficial au fost suficient de interesate de avatarurile care dansează pe muzică house pe o insulă tropicală pentru a veni la petrecere.  

Conform Devex, departamentul pentru asistență străină a cheltuit în total 387.000 de euro în dezvoltarea unei platforme de metavers pentru a-și promova inițiativa Global Gateway. 

Comisia își dorește să strângă 300 de miliarde de euro până în anul 2027 pentru a construi noi infrastructuri în țările aflate în curs de dezvoltare. 

Un purtător de cuvânt al Comisiei a afirmat pentru Devex că obiectivul postării de promovare a fost de a „crește gradul de conștientizare a ceea ce face UE pe scena mondială” în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani care stau „în principal pe TikTok și Instagram” și care sunt „neutri în ceea ce privește UE” și „în mod obișnuit nu sunt expuși la astfel de informații”

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite