Doi români au participat la răpirea unui bărbat care a câștigat un loz de 5 milioane de euro

0
Publicat:

Omul de afaceri a fost jefuit după ce a câștigat 5 milioane de euro la loz în plic, în Italia. Jefuitorii, doi români și doi moldoveni, i-au furat lingouri de aur în valoare de 600.000 de euro și 20.000 de euro cash.

Carabinierii i-a arestat pe autorii jafului  FOTO Shutterstock
Carabinierii i-a arestat pe autorii jafului FOTO Shutterstock

Carabinierii au finalizat ancheta în cazul jafului ce a fost comis la 28 mai 2022 în Torre Pellice (Torino). Trei complici ai moldoveanului considerat creierul jafului, au fost reținuți în ziua următoare. Ei au constatat că jefuitorii l-au așteptat la miezul nopții, în fața vilei în care locuia, pe omul de afaceri, care era însoțit de soția lui.

Cuplul a fost forțat, sub amenințarea armei, să îi lase pe hoți să intre. Cei doi au fost apoi nevoiți să stea culcați la pământ cu mâinile deasupra capului, în timp ce locuința lor era jefuită, potrivit Il matino Padova.

Arestările au fost efectuate la 21 martie, la ordinul Tribunalului din Torino, împotriva unui român în vârstă de 38 de ani considerat creierul jafului, a unui moldovean de 34 de ani care stătea în zona Padova și a unei românce de 30 de ani care, potrivit anchetatorilor, a acționat ca observator în seara jafului.

După ce au plecat jefuitorii, victimele au reușit să se elibereze și să sune la poliție.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite