Jaf la benzinărie în Brăila. Un bărbat cu cagulă și cuţit a furat 10.000 de lei amenințând angajata

0
Publicat:

Un bărbat cu cagulă a amenințat cu un cuțit o angajată a unei benzinării de lângă stațiunea Lacu-Sărat, Brăila. El a sustras 10.000 de lei și a fugit. Polițiștii îl caută acum pe tâlhar.

Jaf la o statie de carburanți FOTO: Arhivă, Adevărul
Jaf la o statie de carburanți FOTO: Arhivă, Adevărul

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Brăila, duminică, 19 martie 2023, în jurul orei 20.30, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, angajat al unei stații de carburanți din proximitatea stațiunii Lacu-Sărat, cu privire la faptul că o persoană care purta cagulă pe față, a amenințat-o cu un cuțit, solicitându-i banii din casă.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că cele sesizate se confirmă, în sensul că o persoană necunoscută, prin folosirea de amenințări asupra unei angajate, ar fi sustras suma de aproximativ 10.000 de lei, după care ar fi părăsit incinta stației de carburanți”, a transmis IPJ Brăila.

În prezent, polițiștii efectuează activități pentru identificarea și depistarea persoanei vinovate de săvârșirea faptei în cadrul unui „dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”.

Un individ a bătut trei polițiști la Brăila a fugit din spital

Un bărbat cu afecțiuni psihice, în vârstă de 59 de ani, care în urmă cu două zile a bătut trei polițiști, a reușit să fugă din spital, acolo unde fusese dus de oamenii legii.

Potrivit site-ului local debraila.ro, bărbatul, care fusese tratat la secția de Psihiatrie, a fost trimis de medic la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brăila, pentru că ar fi avut răni care nu puteau fi tratate în acea secție.

„Avea echimoze și îi curgea sânge dintr-o ureche. Rănile trebuiau tratate și acest lucru se putea întâmpla doar la Spitalul Județean, nu la Spitalul de Psihiatrie. A fost solicitată ambulanța și trimis la UPU”, a explicat conducerea Spitalului de Psihiatrie.

IPJ Brăila a confirmat faptul că bărbatul a fugit din spital, polițiștii fiind anunțați chiar de vecinii acestuia și așteaptă mandat de la judecător pentru a putea intra în domiciliul acestuia, unde se presupune că se află.

Imaginile cu violențele de joi au fost filmate pe o stradă din Brăila, unde trei polițiști, printre care și o femeie, au fost bătuți cu bastonul de cauciuc pe care un bărbat de 59 de ani, pe care încercau să-l imobilizeze, l-a smuls de la brâul unuia dintre ei.  

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite