Cecenii lui Kadîrov au capturat un soldat ucrainean care avea ochii învineţiţi:  „A călcat pe o greblă” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captură video
FOTO captură video

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a postat duminică pe canalul lui de Telegram un video în care sunt prezentaţi doi soldaţi ucraineni capturaţi la Severodoneţk, unul dintre ei cu ochii învineţiţi.

Kadîrov a însoţit imaginile video de un text în care explică de ce unul dintre ei pare că a fost bătut.

„Asistentul şefului Republicii Cecene, dragul meu frate Apty Alaudinov, a raportat despre grupul blocat de invadatori ucraineni într-una dintre casele din Severodoneţk. După cum vezi, ei au înţeles deja totul şi au devenit mai înţelepţi.

Soldaţii reţinuţi ai Forţelor Armate ale Ucrainei Roman Pancenko şi IlIa Maslicenko recunosc că naziştii din «Aidar» şi «Sectorul de Dreata» i-au abandonat în cel mai crucial moment. Nu s-a gândit să se predea, pentru că propaganda ucraineană este plină de poveşti de groază despre atrocităţile luptătorilor ruşi.

Şi în ceea ce priveşte ochii negri, Apty, nu e nimic pentru care să ceri scuze. Ştim cu toţii că prizonierul însuşi şi-a făcut ambele vânătăi din întâmplare, călcând pe o greblă, exact în momentul în care ieşea din clădirea înconjurată. Ei bine, va trece până la nuntă. Principalul lucru este că e viu. Cred că aproape toţi reprezentanţii armatei ucrainene ar prefera vânătăi, în loc de gloanţe”, a scris Ramzan Kadîrov, potrivit Libertatea


 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite