Cazul de canibalism care a îngrozit Spania: Un bărbat acuzat de uciderea şi tranşarea mamei sale a primit 15 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În timpul procesului, instanţa a auzit că Gomez, atunci în vârstă de 26 de ani, şi-a strangulat mama în timpul unei dispute Foto: Arhivă
În timpul procesului, instanţa a auzit că Gomez, atunci în vârstă de 26 de ani, şi-a strangulat mama în timpul unei dispute Foto: Arhivă

Un bărbat din Spania a fost condamnat la 15 ani de închisoare după ce şi-a ucis mama şi a mâncat bucăţi din corpul ei, informează BBC.

 Alberto Sanchez Gomez, în vârstă de 28 de ani, a fost arestat în 2019, când poliţia a găsit părţi din trupul femeii în locuinţa ei, iar unele se aflau depozitate în caserole, relatează Digi.24.

Instanţa spaniolă a respins argumentele expuse de Gomez, potrivit cărora acesta a trăit un episod psihotic în timpul crimei. Acum, tânărul va ispăşi 15 ani pentru crimă şi încă cinci luni pentru profanarea unui cadavru. Totodată, Alberto Sanchez Gomez trebuie să-i plătească fratelui său 60.000 de euro drept compensaţii. 

Poliţia spaniolă a ajuns la apartamentul femeii din Madrid în februarie 2019, după ce o prietenă a acesteia a sunat spunând că este îngrijorată în privinţa ei. 

În timpul procesului, instanţa a auzit că Gomez, atunci în vârstă de 26 de ani, şi-a strangulat mama în timpul unei dispute. Ulterior, acesta i-a tranşat trupul şi a consumat părţi din el în următoarele două săptămâni, hrănindu-şi şi câinele cu carne umană. 

Presa spaniolă a scris că tânărul era cunoscut poliţiei şi mai fusese violent faţă de mama sa în trecut. În momentul arestării, Gomez încălcase un ordin de restricţie.

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri