Boris Johnson, mesaj de Crăciun cu îndemn pentru vaccinare. „Este învăţătura lui Iisus Hristos”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boris Johnson FOTO EPA-EFE
Boris Johnson FOTO EPA-EFE

Premierul Boris Johnson a transmis un mesaj cu ocazia Crăciunului, un mesaj în care îi îndeamnă pe britanici să se vaccineze împotriva COVID-19.

În mesajul video de Crăciun, Boris Johnson, transmite că vaccinarea este o demonstraţie de responsabilitate şi iubire faţă de oameni, ceea ce face parte din doctrina creştină.

Premierul britanic i-a lăudat pe oamenii care „s-au vaccinat nu doar pentru ei înşişi, ci pentru prieteni şi familie şi pentru toţi cei pe care îi întâlnesc”, arată Digi24.

„La urma urmei, aceasta este învăţătura lui Isus Hristos, a cărui naştere este o sărbătorim, că trebuie să ne iubim aproapele aşa cum ne iubim pe noi înşine”, a mai spus el.

„Dacă în acest an aveţi nevoie de un curcan mai mare şi aveţi mai multe vase de spălat, atunci este un lucru bun, pentru că aceste ritualuri contează atât de mult. Şi sper că oamenii se vor bucura de Crăciunul din acest an cu atât mai mult”, adaugă premierul.

Johnson a fost botezat catolic, dar a discutat rareori despre religia sa. El s-a căsătorit cu soţia sa, Carrie, la catedrala catolică Westminster la începutul acestui an. Când a fost întrebat dacă este catolic practicant, Johnson a răspuns: „Nu discut aceste probleme profunde”.

Vă recomandăm şi: 

Fostul secretar pentru Brexit, despre Johnson: „Am încredere că este persoana potrivită”. Premierul britanic, surprins bând vin alături de personal în lockdown

Fostul ambasador al SUA în Rusia a spus că prăbuşirea URSS a fost o surpriză pentru Washington

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite