Boris Johnson a câștigat peste un milion de lire sterline, doar din discursuri, de când a demisionat din funcția de premier

0
Publicat:

Fostul premier britanic Boris Johnson nu o duce prea rău după ce a ales să nu mai continue în funcția de premier al Marii Britanii. Acesta a câștigat peste 1 milion de lire sterline de când a demisionat, pentru discursuri plătite.

Boris Johnson FOTO AFP
Boris Johnson FOTO AFP

Boris Johnson încă mai este membru al Camerei Comunelor. El a ținut un discurs în fața bancherilor din New York, la un summit în Portugalia, altul în India și un alt discurs pentru asiguratorii din SUA, potrivit news.ro

Sumele cu care a fost plătit fostul premier britanic pentru discursurile sale au fost între 215.000 și 277.000 de lire sterline, potrivit unui document publicat pe site-ul Parlamentului. 

Boris Johnson și-a anunțat demisia din funcția de premier în vara acestui an, dar a părăsit Downing Street în septembrie. Deși a încercat să revină la putere odată cu plecarea lui Lizz Truss din funcția de șef al executivului, parlamentarii conservatori l-au preferat pe Rishi Sunak, fost ministru de Finanțe. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite