Bărbat abuzat fizic și psihic de soție timp de 20 de ani. Femeia din Anglia consuma și câte trei sticle de vin pe zi

0
Publicat:

Sheree Spencer, în vârstă de 45 de ani, a fost condamnată la patru ani de închisoare după ce și-a agresat fizic soțul în cei 20 de ani de mariaj, relatează Mirror.

Sheree Spencer
Spencer consuma și trei sticle de vin pe zi. Foto Captură video YouTube

Bărbatul a fost mușcat, lovit cu pumnii și picioarele de soția sa. Aflându-se sub influența alcoolului în mare parte din timp, Spencer și-a lovit soțul cu o sticlă de vin în cap. Agresiunea la care a fost supus l-a făcut pe acesta să se simtă prins într-o capcană, iar de frică nu a spus nimic. 

Bărbatul a oferit poliției 43 de fotografii cu rănile provocate de fosta angajată a Ministerului Justiției, 36 de videoclipuri și nouă înregistrări de pe telefonul mobil. 

Sheree Spencer consuma uneori și trei sticle de vin pe zi. Michele Stuart-Lofthouse, procurorul, a declarat că cei doi erau împreună din anul 2000 și au locuit în Bubwith, lângă Selby. Aveau trei copii, iar comportamentul violent al femeii față de soțul ei a fost descoperit după ce autoritățile au fost sesizate. 

În timpul unui astfel de episod violent, femeia l-a scuipat pe soțul ei și l-a strâns de gât. Comportamentul acesteia s-a schimbat în timp ce locuiau la Londra.  

De asemenea, femeia l-a lovit în ceafă cu un pahar de vin, provocându-i o rană. Ea i-a distrus bunurile, inclusiv laptopurile, telefoanele, hainele și obiectele de uz casnic.  

Comportamentul „imprevizibil și amenințător" al femeii l-a făcut pe soțul ei să se îndepărteze de familia sa. Mai mult decât atât, un vecin a declarat că auzea în mod regulat un limbaj abuziv din partea lui Spencer la adresa soțului ei.

Soțul acestei a afirmat în fața instanței că a suportat două decenii de abuz fizic și psihic. Acestuia îi era frică că nu-și va reveni niciodată complet. 

Ea a amenințat că îmi va face acuzații false la poliție”, a declarat el.  

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite