Atenţionare de călătorie în Portugalia, emisă de MAE. Cod roşu pentru valuri înalte şi vânt

0
Publicat:

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) atenționează cetăţenii românii care se află sau urmează să călătorească în Portugalia că în următoarele două zile, 23 şi 24 februarie, a fost emis de către autorităţile din această ţară un cod roşu de agitaţie maritimă, pentru zonele centrală şi de nord ale ţării, scrie Agerpres.

Ministerul Afacerilor Externe FOTO: Arhivă
Ministerul Afacerilor Externe FOTO: Arhivă

Fenomenul meteorologic cu valuri înalte şi vânt va afecta oraşele Viana do Castelo, Braga, Porto, Aveiro, Coimbra, Leiria şi Lisabona, se arată într-un comunicat de presă transmis joi de MAE.

Cetăţenii români pot cere asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Lisabona: +351213966463, +351213960866, +351213972648, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center-ului în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Republica Portugheză: +351927411628.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă şi consultarea paginilor de Interne:

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite