Armata lui Putin, afectată de febra mușcăturii de șobolan: „Face victime în masă”

0
Publicat:

Invadatorii ruși trec prin momente grele, conform serviciului de informații al apărării din Ucraina (DIU). Se pare că soldații ruși suferă de febra provocată de mușcăturile de șobolani, relatează The Telegraph.

Soldați ruși
Boala infecțioasă s-ar fi răspândit rapid pe frontul din Kupiansk. Foto: shutterstock (Arhivă)

Aceasta se transmite prin intermediul excrementelor de rozătoare, iar simptomele bolii includ migrene, febră, scăderea tensiunii arteriale, erupții cutanate, vărsături și sângerări oculare. 

Conform informațiilor, boala infecțioasă s-ar fi răspândit rapid pe frontul din Kupiansk. Soldații lui Putin s-ar fi plâns de această boală, însă comandanții ruși au crezut că încercau doar să evite lupta. 

Pe frontul ocupanților din direcția Kupiansk, febra mușcăturii de șobolani face victime în masă. Ca urmare, febra mușcăturii de șobolan a redus semnificativ capacitatea de luptă a rușilor”, a transmis DIU. 

De asemenea, se pare că președintele rus Vladimir Putin suferă pierderi grele, ținând cont că soldații îi mor pe capete. Rușii au pierdut circa 20.000 de soldați - morți sau răniți - pentru a avansa între un kilometru și jumătate și doi kilometri în unele zone din Avdiivka, afirmă purtătorul de cuvânt al grupului ucrainean de forțe Tavria.

În bătălia pentru Bahmut, Rusia a pierdut cu cel puțin 40.000 de soldați. 

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite