Adamuz: Cadavrul unui român de 41 de ani, găsit într-un cort

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locul în care a fost găsit cadavrul românului Foto: Diario Cordoba
Locul în care a fost găsit cadavrul românului Foto: Diario Cordoba

Românul trăia într-o tabără improvizată, alături de alţi imigranţi, la marginea oraşului din provincia Cordoba. Autopsia a stabilit că decesul a survenit din cauze naturale.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, de naţionalitate română, a fost găsit mort în interiorul unui cort la intrarea în localitatea Adamuz (Cordoba), iar primele investigaţii ale poliţiştilor arată că bărbatul a murit din cauze naturale, scrie Diario Cordoba.

Românul, ale cărui iniţiale sunt D.I., trăia cu un grup de compatrioţi pe un teren viran din afara localităţii, în zona cunoscută sub numele de "Camino de los Huertos".

Cadavrul nu prezenta semne de violenţă

Românii care locuiau cu decedatul în tabăra improvizată au anunţat moartea bărbatului la serviciul Urgenţe 112, marţi, în jurul orei 22.00. Serviciul de Urgenţe a anunţat Garda Civilă, care a început investigaţiile în cazul morţii bărbatului. Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, unde i s-a efectuat autopsia, determinându-se că acesta nu avea semne de violenţă, fiind astfel exclusă varianta crimei.

În zona în care locuia bărbatul, într-un cort improvizat, trăiesc mai mulţi imigranţi români şi marocani, sosiţi în regiune pentru campania agricolă de recoltare a măslinelor. Aceştia îşi încropesc tabere improvizate în afara oraşului, unde se refugiază de frig şi umiditate, trăind, însă, în condiţii inumane.
 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite