Accident feroviar în Olanda. Un mort și 30 de răniți după ce un tren a deraiat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a murit și cel puțin 30 de persoane au fost rănite marți, multe dintre ele grav, după ce un tren de pasageri care transporta minimum 50 de persoane a deraiat în Olanda, după ce a lovit un utilaj de construcție situat pe calea ferată, conform serviciilor de urgență olandeze, relatează Reuters.

UPDATE 08.45: O persoană a murit în urma incidentului feroviar, notează Reuters.

Știrea inițială:

La fața locului, la Voorschoten, o comună aflată în apropierea orașului Haga, se aflau echipele de salvare. 

Un purtător de cuvânt al departamentului de pompieri a afirmat pentru radioul olandez că 19 persoane au fost transportate la spital. Alte persoane au fost tratate la fața locului, conform serviciilor de urgență. 

Potrivit agenției de presă ANP, vagonul din față al trenului de noapte care se deplasa din orașul Leiden spre Haga a deraiat și a ajuns pe câmp. Cel de-al doilea vagon s-a răsturnat, iar un incendiu a cuprins vagonul din spate, însă a fost stins, a transmis agenția. 

Conform primelor relatări, trenul de pasageri a intrat în coliziune cu un marfar. Purtătorul de cuvânt al Căilor Ferate Olandeze (NS), Erik Kroeze, a afirmat că un marfar a fost implicat în accidentul feroviar, însă nu a furnizat detalii. 

Căile ferate olandeze au transmis printr-o postare publicată pe Twitter că circulația trenurilor dintre Leiden și unele zone din Haga a fost oprită din pricina accidentului feroviar. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite