15 militari ruşi au murit în urma unui atac ucrainean cu dronă. „Pur şi simplu a zburat, a lansat proiectilul şi i-a aruncat în aer” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captură video
Foto: Captură video

Ofiţerii de contrainformaţii militare din cadrul Serviciului de Securitate al Ucrainei au distrus un tanc rusesc T- 72 şi au ucis 15 soldaţi ruşi într-un atac cu dronă.

Serviciul de Securitate citează a interceptat discuţia pe care a avut-o un militar rus (martor ocular la acest eveniment) cu mama sa. Potrivit invadatorului, „colegii” săi s-au adunat pe un tanc pentru a viziona un film. Ca urmare a unei lovituri precise de către un proiectil de la o dronă de luptă ucraineană, ocupanţii au fost ucişi, conform Ukrainska Pravda

"Mamă, astăzi a fost un adevărat circ! La ora două dimineaţa, 15 "cargo 200" (codul militar rus pentru personalul ucis în acţiune - ed.). Se uitau la filme pe tanc. Pe scurt, au aruncat o nenorocită de dronă! O dronă, mamă, o dronă la naiba! Pur şi simplu a zburat, a aruncat proiectilul şi i-a aruncat în aer", i-ar fi povestit militarul rus mamei sale, conform sursei citate.

Serviciul de presă al Serviciului de Securitate al Ucrainei a explicat pentru „Ukrainska Pravda” că evenimentul a avut loc în urmă cu câteva zile. Zona exactă în care a avut loc această operaţiune nu a fost dezvăluită.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite