Un incendiu puternic a cuprins un zgârie-nori din orașul chinez Changsha FOTO, VIDEO

0
0

Un incendiu puternic a cuprins vineri un zgârie-nori în orașul Changsha, din centrul Chinei, potrivit autorităților chineze. Departamentul de pompieri a anunțat într-o postare pe rețelele de socializare că „în prezent, focul a fost stins și nu au fost descoperit încă victime”, relatează The Guardian.

 Încă nu au fost descoperite victime și comunicațiile nu au fost întrerupte Foto: Captură video
Încă nu au fost descoperite victime și comunicațiile nu au fost întrerupte Foto: Captură video

Incendiul a izbucnit într-o clădire de 42 de etaje care găzduiește un birou al companiei de telecomunicații de stat China Telecom, potrivit postului de stat CCTV.

Un fum dens ieșea din clădire, zeci de etaje au ars puternic”, a raportat CCTV.

O fotografie difuzată de CCTV arăta flăcările imense care cuprinseseră o bună parte din clădire, în timp ce fumul negru se ridica pe cer.

Azi, în jurul orei 16:30, incendiul de la Turnul nostru de comunicații nr. 2 din Changsha a fost stins. Încă nu au fost descoperite victime și comunicațiile nu au fost întrerupte” a precizat China Telecom într-o postare pe rețelele de socializare.

Un videoclip distribuit pe rețelele de socializare arată zeci de oameni care fug din clădire în timp ce resturi obiecte cuprinse de flăcări cădeau de la etajele superioare. AFP nu a putut verifica autenticitatea imaginilor.

Changsha, capitala provinciei Hunan, are o populație de aproximativ 10 milioane de locuitori.

Clădirea de 218 metri fusese finalizată în în anul 2000.

China


Ultimele știri
Cele mai citite