Zodii care au ghinion în dragoste în 2017

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă nu ţi-ai găsit încă jumătatea, este normal să fii îngrijorată cu privire la norocul tău în dragoste. Însă ghinionul nu le pândeşte doar pe cele care sunt singure, ci şi pe cele aflate într-o relaţie. Iată care sunt nativii care ar trebui să fie în alertă în 2017.

Berbec

Din păcate, lista ghinioştilor este deschisă de zodia ta. Dacă în prima parte a anului pare că soarele răsare şi pe strada ta, adevărul este că în vară nu e exclus să ai parte de o mare dezamăgire. Partea bună este că o cură la mare, cu soare, îţi va alina rănile sufleteşti. Dacă vrei să scapi de ghinion, trebuie să eviţi certurile în cuplu, să comunici mai mult şi să fii mai relaxată în prezenţa partenerului.

Leu

Doar nativii care nu sunt angajaţi deja într-o relaţie vor avea ghinion în dragoste în 2017. Dacă până acum ţi-a fost greu să îţi găseşti jumătatea, spiritul tău independent va continua să ţină la distanţă posibilii pretendenţi şi în prima parte a anului. Încearcă să nu îl mai cauţi după un anumit tipar. Lasă iubirea să te surprindă, chiar dacă în primă fază ţi se pare că tipul nu are nimic din ceea ce te-ar putea da pe spate.

Află ce zodii au ghinion în dragoste în 2017 pe clickpentrufemei.ro. 

Află ce apetit sexual are, în funcţie de zodie!
Zodii predispuse la îngrăşare în 2017

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite