Cele mai norocoase zodii ale iernii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă simţi că norocul te-a cam ocolit în ultima vreme, nu îţi pierde speranţa. Pentru unele zodii, astrele au lăsat ce e mai bun pentru acest final de an. Taurii vor semna un contract care le va schimba viaţa, în timp ce Racii vor avea parte de cea mai frumoasă surpriză.

Taur

Dacă pe plan sentimental nu ai de ce te plânge, ba chiar prietenele se uită cu invidie la tine, pe plan financiar lucrurile nu au fost tocmai roz în ultimele luni. Până de sărbători, însă, norocul se va schimba. Fie vei primi o ofertă de lucru în străinătate, foarte avantajoasă, fie vei schimba jobul, cu unul mai bun, care promite să fie exact ce ţi-ai dorit. Dar, mai este că viaţa de familie pare să meargă pe acelaşi făgaş minunat.

Rac

Visezi de mult la un Făt Frumos, care întârzie să apară. Deşi este foarte posibil ca de Crăciun să fii tot singură, până de Anul Nou vei întâlni un bărbat care te va face să ai fluturi în stomac. Şi, da, ai ghicit, acest personaj este cel care, până la finalul iernii, îţi va pregăti o surpriză de proporţii. Despre ce este vorba? Nu ar mai fi surpriză, dacă ai şti.

Află care sunt zodiile favorizate în această iarnă pe clickpentrufemei.ro.

Top 6 zodii nesuferite într-o relaţie
Zodii care îşi găsesc jumătatea de sărbători

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite