Zodii avantajate în 2016. Nativii cărora le surâde norocul anul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zodii avantajate în 2016. Anul viitor se anunţă cu adevărat înfloritor pentru cinci dintre nativi. Cariera şi relaţiile personale se numără printre domeniile influenţate de prezenţa lui Jupiter, Marele Benefic.

Zodii avantajate în 2016: Berbecul are noroc în toate

Ianuarie, februarie şi prima decadă din martie par să pună relaţiile Berbecului în legătură cu dezvoltarea personală, cariera şi vizibilitatea publică, în timp ce romantismul se face simţit din plin abia din luna aprilie, când senzualitatea, setea de dragoste, norocul şi armonia se fac simţie în relaţia de cuplu.

Septembrie este o lună de referinţă pentru Berbeci, Jupiter intrând în casa cuplului, unde va rămâne până pe la începutul lunii octombrie 2017. Asta înseamnă mai bine de un an de înflorire relaţională. Este, de fapt, cea mai fericită lună din 2016, potrivit eastrolog.ro. Cu Jupiter, Marele Benefic, în casa muncii Berbecului, primele opt luni ale lui 2016 se anunţă a fi pline de satisfacţii. 

Începând cu „luna magică” a anului, septembrie, apar noi contracte, parteneriate şi alianţe avantajoase de durată. În privinţa banilor, primele trei trimestre din an sunt foarte dinamice pentru Berbeci, făcând din 2016 un an cu un potenţial enorm de creştere.

Zodii avantajate în 2016: Racul se bucură de armonie în familie 

Până în septembrie 2016, Racii asimilează uşor idei noi. Este perioada perfectă pentru studii. Influenţa lui Jupiter îi transformă în persoane dezinvolte, îmbunătăţindu-le stilul de comunicare sau de negociere. În 2016 poţi cunoaşte oameni cu care vei lega ulterior strânse relaţii parteneriale, cu posibile efecte benefice asupra familiei ori a proprietăţilor.

Începând din septembrie 2016, realizările principale vizează căminul, familia şi proprietăţile imobiliare. Se anunţă, aşadar, posibile investiţii. În aceeaşi perioadă, Racii vor avea parte de schimbări înţelepte şi bine coordonate în domeniul profesional. În dragoste, cele mai romantice luni pentru Raci sunt iunie, iulie şi noiembrie, în timp ce noiembrie şi decembrie sunt prospere pentru casă şi familie.

Zodii avantajate în 2016: Leul va „construi” un prezent favorabil cu ajutorul trecutului

În 2016 zodia Leului este susţinută de Saturn şi Uranus, două planete cu forţe considerabile.Uranus îţi aduce energie, dragoste de nou, idei originale, concepţii reformatoare, în timp ce Saturn funcţionează ca o ancoră, ca un sistem de referinţă stabil şi bine structurat. Le aduce Leilor aduce seriozitate, judecată profundă, răbdare şi tenacitate, atribute de mare preţ pentru întreprinderea unor acţiuni temeinice, pe termen lung. Legătura acestor planete cu Soarele facilitează progresul, dezvoltarea, evoluţia constantă şi susţinută. Favorizează înnoirea, dar păstrează şi promovează acumulările pozitive anterioare, construieşte noul pe ceea ce este vechi dar valoros.

Anul 2016 poate fi, aşadar, bun pentru carieră, mai ales dacă îţi deschizi mintea, îţi foloseşti creativitatea şi-ţi speculezi şansele în mod strategic şi înţelept, dar şi în plan personal, fiindcă te ajută să experimentezi şi să te bucuri de lucrurile frumoase din viaţa ta. În primele nouă luni se vor ivi oportunităţi de câştig interesante. 

Zodii avantajate în 2016: Fecioara pune dragostea în prim plan

Fecioara se bucură, datorită lui Jupiterm de o viaţă plină şi prosperă ăână în septembrie 2016. Magnetismul personal creşte, iar ceilalţi te privesc tot mai mult ca pe un personaj unic, special şi fascinant. Ai energie şi autoritate, te concentrezi mai bine asupra obiectivelor. Urmăreşti avansarea, onorurile şi câştigurile financiare, dar te atrag deopotrivă călătoriile, explorarea, aventura. Străinătatea şi străinii îţi sunt favorabile. Orizontul cultural şi intelectual se lărgeşte.

În septembrie 2016, Jupiter intră în casa banilor Fecioarei, unde va rămâne pentru un an de zile. Capacitatea de a-ţi gestiona şi spori resursele materiale este în creştere, iar câştigurile nu vor întârzia să apară. Sentimental, auspiciile îţi sunt favorabile mai ales până în septembrie. Tot ce este legat de cuplu capătă prioritate şi foarte multe gânduri, iniţiative sau acţiuni ale Fecioarelor sunt motivate de sentimente, dragoste, mariaj. Per ansamblu, anul 2016 este bun pentru Fecioare. Iar dacă ştii să comunici calm şi diplomat, poţi evita majoritatea problemelor. Cele mai romantice luni din 2016 sunt februarie şi noiembrie. Cele mai intense, dar şi contradictorii, sunt martie şi august.

Zodii avantajate în 2016: Capricornul are noroc în carieră

Cu Jupiter situat în casa a noua a Capricornului până în septembrie 2016, ţi se lărgeşte orizontul. Călătoriile şi contactele cu cei de departe te avantajează şi-ţi furnizează noi oportunităţi, iar implicarea activă în acţiuni de natură culturală, ştiinţifică, universitară, editorială sau spirituală te stimulează mental. În septembrie 2016, Jupiter intră în casa carierei Capricornului, promiţându-ţi un an de succes, ascensiune şi prosperitate materială. În plan amoros, o perioadă deosebită pentru Capricorni ar putea fi cuprinsă între 6 aprilie şi 13 iunie 2016, când Mercur se află în ciclul retrogradării în casa iubirii şi a sexualităţii Capricornului. 

Primele două decade ale lunii mai 2016 pot fi însă pline de romantism şi senzualitate, fiindcă prin casa iubirii Capricornului trec şi Venus, planeta dragostei, şi Soarele, care aduce energie şi vitalitate. Profesional, în 2016 Capricornii se află pe o pantă ascendentă. Jupiter atrage şansa şi conjuncturile avantajoase, face să te afli în graţiile superiorilor, îţi dă entuziasmul şi puterea de a te avânta mai sus, de a cuteza să pui în practică idei şi proiecte ambiţioase, pe care altădată poate că n-ai fi îndrăznit să le abordezi. Îţi aduce ascensiune, recunoaştere, faimă.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite