Horoscopul lunii octombrie 2015. Zodiile pentru care se anunţă schimbări profesionale şi tensiuni în relaţia de cuplu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscopul lunii octombrie 2015. FOTO comparefactory.com
Horoscopul lunii octombrie 2015. FOTO comparefactory.com

Horoscopul lunii octombrie 2015. Pentru cei mai mulţi nativi, luna octombrie va fi una destul de liniştită, graţie unei perioade stabile din punct de vedere energetic. Totuşi, există şi zodii mai puţin norocoase, care vor lupta să se menţină pe linia de plutire atât pe plan profesional, cât şi în viaţa sentimentală.

Horoscopul lunii octombrie 2015. Berbecii devin vulnerabili din cauza sincerităţii extreme

Deşi va fi o perioadă destul de instabilă pentru Berbeci, acest lucru nu va însemna că va fi şi o lună negativă. Prin urmare, nativii vor trebui să depună eforturi pe plan profesional pentru a reuşi ceea ce şi-au propus, dar acestea nu îi vor ridica probleme deosebite. Energia pozitivă de care beneficiază face ca lucrurile să aibă parte de un deznodământ fericit. În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, Berbecii devin mai empatici, ceea ce îi va ajuta să anticipeze acţiunile celor de care îi pasă. Pe de altă parte, astrologii de la gotohoroscope.com avertizează  nativii să nu-şi pună sufletul pe tavă în faţa celorlalţi, chiar dacă asta este ceea ce simt.

Taur

Deşi nu vor avea loc evenimente sau schimbări majore, care ar putea să zdruncine linştea nativilor, în plan sentimental ar putea să apară ceva probleme. În plan profesional se întrevăd o mulţime de oportunităţi, dar este necesar ca nativii să se concentreze mai ales pe finalizarea proiectelor aflate în derulare. Vor exista obstacole, dar veţi da dovadă de energie şi de încredere aşa că totul se va finaliza în favoarea dumneavoastră.

În ceea ce priveşte partea sentimentală, este nevoie de o abordare nouă a relaţiei cu partenerul. Dacă nu veţi fi în stare să vă gândiţi la o soluţie până la 13 octombrie, atunci există riscuri ca relaţia să se încheie curând. Nu vă resemnaţi, indiferent cât de demotivat vă simţiţi, ci încercaţi să alungaţi gândurile negre şi să evitaţi tensiunile, pentru că oricum nu veţi putea rezolva acum situaţiile cu care vă confruntaţi.

Gemeni

Gemenii nu vor avea parte de o lună de toamnă foarte stabilă, dar nici nu va fi o perioadă cu desăvârşire negativă. Profesional, Gemenii ar putea să se găsească la o răscruce de drumuri şi să fie nevoiţi să aleagă un nou job. Chibzuiţi bine, dar nu amânaţi prea mult timp luarea unei decizii pentru că s-ar putea ca situaţia să se schimbe dintr-una favorabilă într-una neplăcută pentru dumneavoastră.
În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, primele zece zile ale lunii sunt decisive pentru luarea anumitor decizii, altfel acestea ar putea să vă copleşească şi să fiţi nevoiţi să cereţi ajutorul pentru a depăşi momentul. Nu vă cenzuraţi în relaţia cu persoana iubită şi încercaţi să-i înţelegeţi temerile. Este necesar să nu-i vorbiţi de sus partenerului şi să nu-i cereţi explicaţii pe un ton imperativ.

Rac

Racul are şansa de a pregăti luna aceasta terenul pentru răsplata de mai târziu. Astfel, pe plan profesional apar ocazii de a învăţa de la cei mai experimentaţi, ceea ce necesită să renunţaţi la orgoliu şi să profitaţi cu inima deschisă de această şansă pentru că cele învăţate s-ar putea să vă folosească în curând. Luna octombrie se anunţă o perioadă în care nu este recomandat să vă bazaţi prea mult pe rude şi prieteni, mai ales în ceea ce priveşte rezolvarea problemelor sentimentale. Deşi nimeni nu vrea să vă facă rău intenţionat, planurile lor s-ar putea să interfereze cu ale dumneavoastră.

Leu

Leii vor avea parte de o lună liniştită, fără incidente deosebite. Pe plan financiar şi profesional, munca în echipă este cea care vă va aduce cele mai multe rezultate şi satisfacţii, cu condiţia să vă folosiţi diplomaţia şi abilitatea de convingere. În ceea ce priveşte dragostea, primele zile din lună ar trebui dedicate păstrării unei relaţii armonioase cu partenerul. Petreceţi cât mai mult timp alături de familie şi de prieteni, iar dacă apar probleme nu încercaţi să pasaţi responsabilitatea, ci rezolvaţi cât mai repede situaţia.

Fecioară

Fecioarele vor avea parte de o lună octombrie destul de liniştită, chiar plictisitoare. Astfel, pe plan profesional nu se vor ivi oportunităţi deosebite pentru nativi. Nu vă înhămaţi la mai multe decât vă simţiţi în stare să rezolvaţi. Lăsaţi finalizarea proiectelor importante pentru luna următoare şi nu iniţiaţi altele noi în această perioadă. Dacă nu aveţi încotro, folosiţi toate resursele şi ajutorul pe care îl puteţi primi din partea colegilor şi fiţi pregătit să faceţi compromisuri pentru a găsi cea mai bună rezolvare a promblemelor. În ceea ce priveşte realaţiile sentimentale, Fecioara ar trebui să dedice această lună introspecţiei şi găsirii echilibrului în intimitate. Încercaţi să daţi dovadă de sensibilitatea şi de înţelegere faţă de partener şi nu uitaţi că nici cei mai apropiaţi oameni nu-şi spun chiar totul unul altuia.

Balanţă

Balanţa nu va avea o lună lipsită de griji. Sfera profesională este destul de vulnerabilă din cauza concurenţilor, iar înfruntarea cu ei vă va secătui de energie. Nu veţi da randamentul dorit şi vă veţi simţi copleşit de propria dumneavoastră lipsă de iniţiativă. Trebuie să vă ajutaţi de faptul că Marte este poziţionat de partea dumneavoastră şi să încercaţi să răspundeţi pe măsură provocărilor. Relaţiile personale vă vor scuti, în schimb, de probleme deosebite. Măcar alături de cei dragi veţi fi relaxaţi şi veţi găsi astfel puterea de a rezolva problemele care se vor ivi în alte zone.

Horoscopul lunii octombrie 2015. Scorpionii ar putea să schimbe locul de muncă  

Influenţa lui Saturn va aduce o perioadă destul de lipsită de vitalitate pentru Scorpion. Din fericire, problemele care vor interveni luna aceasta vor fi minore, deci nu vor implica folosirea rezervelor şi aşa limitate de energie. În ciuda acestei perioade în care pare că totul de desfăşoară cu încetinitorul, la locul de muncă apar proiecte noi care trebuie tratate cu toată atenţia pentru că pot aduce rezultate nesperate. Perioada care urmează va fi decisivă pe plan profesional, anunţând poate chiar o schimbare a locului de muncă. Încercaţi să vă jucaţi cărţile aşa cum trebuie pentru ca şansele să fie de partea dumneavoastră. Până la 13 octombrie, astrele îi rezervă nativului din Scorpion o perioadă împlinită pe plan sentimental, cu condiţia să acorde o atenţie deosebită partenerului şi nevoilor emoţionale ale acestuia. După data de 13 octombrie, energia negativă a Lunii va distruge această barieră protectoarea a planetei Venus, deci ar trebui să fiţi pregătiţi de schimbări de dispoziţie care vă vor da o stare de nelinişte în viaţa personală.

Săgetător

Săgetătorii se vor simţi extraordinar luna aceasta, graţie oportunităţilor ivite la tot pasul. Condiţia pentru ca toate aceste lucruri pozitive să se întâmple este ca nativii să fie deschişi lucrurilor noi şi să renunţe la nevoia permanentă de a controla totul. În plan profesional totul va merge ca uns, fără să fie nevoie de eforturi deosebite. Pur şi simplu aveţi grijă să trataţi fiecare problemă cu atenţia cuvenită şi să vă faceţi treaba la fel de conştiincios ca de obicei şi restul va veni de la sine. Important este să nu vă culcaţi pe-o ureche şi să încetiniţi ritmul.

Din punct de vedere emoţional, Săgetătorii vor avea toate atuurile de partea lor. Bineînţeles, asta nu înseamnă că orice vă va fi iertat, ci că puteţi să găsiţi calea de a vă apropia mai mult de partener şi de a duce relaţia la un alt nivel, mai profund.

Capricorn

Capricornii vor avea de depăşit o lună plină de obstacole şi situaţii neprevăzute. Prin urmare, nu vor avea parte de prea multă linişte pe plan profesional, aşa că este necesar ca nativii să-şi analizeze cu grijă deciziile pentru a vedea, pe cât posibil, care va impactul acestora. Relaţiile personale nu vor fi ocolite de momente tensionate cu membrii familiei. Încercaţi să aplanaţi confliectele care apar şi să vă relaxaţi alături de persoana iubită, chiar dacă este vorba doar să plecaţi pentru o zi din oraş ca să mai uitaţi de probleme.

Vărsător

Urmează o perioadă dificilă pentru Vărsători. Soluţiile simple nu vor fi de ajuns pentru a depăşi problemele care apar. La locul de muncă încercaţi să nu daţi curs propunerilor care vin din partea persoanelor care nu vă inspiră prea multă încredere. Aveţi încredere în capacitatea dumneavoastră de a rezolva urgenţele, chiar dacă nu pare întotdeauna că faceţi cele mai fericite alegeri. Asumarea riscurilor este necesară pentru a ajunge la rezultatul dorit. Pentru unii nativi s-ar putea ca relaţia cu persoana iubită să ajungă într-un punct fără întoarcere. Se întrevăd finaluri de relaţie sau noi începuturi sentimentale. Nu vă temeţi de necunoscut şi ascultaţi ceea ce vă îndeamnă instinctul atunci când nu ştiţi care este cea mai bună cale.

Horoscopul lunii octombrie 2015. Peştii, tentaţi de o aventură 

Pentru Peşti se anunţă o perioadă destul de ciudată, cu răsturnări de situaţie care îi vor scoate din ritmul lor obişnuit. Pe plan profesional este necesar să acţionaţi cât mai rapid, dar cu mximă responsabilitate şi luciditate. Sentimental, încă de la începutul lunii veţi simţi că aveţi puterea şi energia de a muta munţii din loc. Numai că această pornire plină de energie nu ar trebui să vă distragă atenţia de la oamenii cu adevărat importanţi pentru dumneavoastră: părinţii, partenerul de viaţă, copiii. Prietenii sunt şi ei importanţi, dar nu-i puneţi pe primul loc atunci când altele sunt priorităţile. În cazul nativilor care întâmpină probleme în relaţia de cuplu, este posibil să apară oportunitatea unei aventuri.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite