Zece motive pentru alegerea unei pergole retractabile în locul unei copertine

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
xx

Dacă ai decis să alegi o pergolă retractabilă pentru terasa sau restaurantul tău, află că ai făcut cea mai bună alegere! Pergolele retractabile nu se pot compara în ceea ce priveşte calitatea şi designul cu copertinele clasice, iar noi îţi oferim 10 motive pentru alegerea unei pergole retractabile în locul unei copertine.

  • Calitatea sistemelor.

Pergolele oferite de Sun Leader sunt realizate cu materiale şi materii prime de calitate superioară. Colaborăm cu cel mai serios producător de pergole din Europa – Pergostyle, ţelul nostru fiind de a oferi produse finite la cele mai înalte standarde.

  • Rezistenţă indiferent de condiţiile meteo.

Precipitaţiile abundente, gheaţa, zăpada, vântul puternic sau soarele arzător pot afecta copertinele destul de uşor. Membrana impermeabilă a pergolelor, însă, şi structura de aluminiu fac faţă schimbărilor bruste de vreme.

  • Materialele folosite.

Materialele din care sunt realizate aceste pergole retractabile nu se dilată, nu se contractă şi nu permit crearea efectului de seră datorită stratului de carbon pe care îl conţine membrana retractabilă.

  • Nu rugineşte şi nu îşi pierde aspectul.

Structura pergolelor este realizată din aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic, aşadar te vei bucura de rezistenţă sporită şi acelaşi aspect pentru mult timp 

  • Se întreţin foarte uşor.

Stratul de lac acrilic ce acoperă pergolele permite curăţarea printr-un simplu jet de apă, iar murdăria nu se îmbibă în material, acesta păstrându-se ca nou timp îndelungat.

  • Fără apă pe terasă!

Sistemul de scurgere este atent gândit, astfel încât apa să nu pătrundă pe terasă! De pe acoperişul pergolei, apa este preluată către stâlpii de susţinere în interiorul cărora se află canale de scurgere. Astfel, sistemul integrat de scurgere redirecţionează apa direct către sol, iar terasa rămâne uscată.

  • Uşurinţa în utilizare.

Pergolele sunt dotate cu un motor electric şi se acţionează cu ajutorul unei telecomenzi, astfel încât este extrem de simplu să acoperi, respectiv să deschizi terasa.

Dacă eşti foarte bun prieten cu tehnologia, te poţi bucura şi de aplicaţia mobilă TaHoma pentru control. 

  • Beneficii suplimentare.

La cerere, poţi opta pentru un sistem de lumini şi un dimmer pentru reglarea intensităţii acestora – pentru o atmosferă perfectă pe timp de seară! Acestea se reglează cu ajutorul aceleiaşi telecomenzi, prin aceeaşi aplicaţie mobilă. 

  • Se poate monta oriunde!

Chiar dacă nu ai pereţi de susţinere şi îţi doreşti o terasă, poţi opta pentru o pergola Vault cu structura independenta, aceasta neavând nevoie de un alt corp pentru prindere.

Astfel, poţi crea un spaţiu unic de la zero, necondiţionat de pereţi de sprijin pentru pergolă. 

  • Beneficiezi de consultanţă, livrare şi montaj.

Specialiştii Sun Leader îţi stau la dispoziţie pentru a găsi împreună varianta potrivită pentru tine şi pentru a duce lucrarea la bun sfârşit!

Pergolele retractabile sunt cea mai bună soluţie pentru casă şi grădină, pentru terase de baruri, hoteluri, cafenele, restaurante şi săli de evenimente. Reprezintă o investiţie inteligentă ce îţi va spori confortul şi te vor poziţiona pe primele locuri în alegerea clienţilor atunci când vine vorba de petrecerea timpului liber în aer liber!

Eleganţă şi bun gust - aceasta pot întregi toate beneficiile de mai sus când vorbim despre pergolele retractabile Sun Leader. Poţi fi sigur că, alegând o pergolă retractabilă, ai investit în tine, în afacerea ta şi în oamenii din jurul tău!

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite