VIDEO Horoscopul zilei: luni, 17 noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Citiţi ce v-au rezervat astrele în ziua de luni, 17 noiembrie. FOTO: Adevărul
Citiţi ce v-au rezervat astrele în ziua de luni, 17 noiembrie. FOTO: Adevărul

Aflaţi din horoscopul realizat de specialistul astro24.ro, astrologul Gabriel Mihailovici, ce v-au pregătit astrele pentru ziua de luni, 17 noiembrie 2014.

BERBEC (21.03-20.04): Într-un context marcat de considerabile bifurcaţii de idei şi interese, adaptarea dvs la specificul obligaţiilor curente solicită amplu puterea de concentrare şi de adaptare. Stilul de lucru şi spiritul de echipă sunt alte două componente ale personalităţii dvs, care trebuie pliate pe exigenţele momentului. Orarul meselor şi calitatea meniului se sitează, la rândul lor, la ora unor modificări aparte...

TAUR (21.04-21.05): Continuaţi să rămâneţi adeptul unei planificări relativ riguroase (cu marje de toleranţă!) şi bine faceţi. Aceasta reprezintă o formă de respect inclusiv faţă de propriile posibilităţi actuale. Cum speculaţiile financiare nu sunt favorizate, încadrarea în nişte costuri realiste (nu foarte vaste...) devine cel puţin firească. Prin onorarea obligaţiilor la termenele stabilite, vă puteţi extinde capitalul de imagine, credibilitatea, deopotrivă în cadrul instituţiei şi în afara ei.

GEMENI (22.05-21.06): Practic, din motive de incompletă refacere psihică, la care se adaugă evenimente „nedigerate”, tindeţi să acţionaţi la...„minima rezistenţă” şi numai asupra angajamentelor prioritare.  Rezultatele bune se datorează, întrucâtva şi flerului de profesionist „încercat”. Perioadele de timp liber se împart, la concurenţă, pentru reîmprospătarea forţelor, respectiv pentru analiza şi sinteza evenimentelor menţionate.

RAC (22.06-22.07): Impulsionarea concretizării  unui plan de acţiune poate depinde astăzi, la un moment dat, de o informaţie specifică profesiei, respectiv de o concluzie de ultimă oră. În plus, apar clarificări privind evaluarea asociaţilor, tehnicii folosite, bugetului alocat, capacităţii de organizare şi coordonare, potenţialului profesional actual. Trebuie evitate supra(so)licitările de orice fel, deoarece perioadele de pauză sunt şi mai scurte ca de obicei şi nu la intervalele dorite/necesare.

LEU (23.07-22.08): Iată o zi test pentru politica dvs de acumulare, consum şi economii, în care să arătaţi că aţi învăţat ce să nu mai faceţi.  De aceea, înaintea redistribuirii fondurilor, fiecare prioritate „sponsorizată” are nevoie de o justificare temeinică, cu atât mai mult cu cât „sumele de manevră” sunt reduse. Fie  întocmiţi mai multe variante, fie vă consultaţi cu factorii  de decizie mai experimentaţi, fie discutaţi în familie,...de fiecare dată, trebuie să aveţi în vedere sumele minime şi maxime cu care să „glisaţi” plus posibilitatea inversării unor priorităţi.

FECIOARĂ (23.08-22.09): Fidelitatea faţă de „metodica profesională” poate fi satisfăcută de rezolvarea în timp util a problemelor şi cu o uzură în limitele „standard”. Nu vi se cer improvizaţii spectaculose, ci numai eficienţă. Constanţa în exprimare şi continuitatea în eforturi pot asigura un randament constant bun. Calitatea ultimului „scor” este aceea care contribuie la afirmarea vizată, cu noile orizonturi de rigoare, care se deschid...promiţător.

BALANŢĂ (23.09-22.10): Discreţia de care vă înconjuraţi ori de câte ori este posibil îşi are „rădăcinile” în tonusul fizic & sufletesc sub aşteptări, la care se adaugă nevoia de a doza efortul pentru obligaţiile asumate. Apoi, vă pregătiţi să începeţi un nou ciclu de evenimente chiar de mâine, astfel că orice depistare/ameliorare a deficienţelor, specifică finisajelor, devine imperativă şi vă consumă mai mult decât  o arată aparenţele.

SCORPION (23.10-21.11): Obiectivitatea rămâne un aliat loial şi performant, în ceea ce întreprindeţi: 1) începând cu  autoevaluarea 2) continuând cu estimarea corectă a anvergurii priorităţilor 3)şi terminând cu stabilirea sarcinilor ce le revin tuturor membrilor echipei. Mai rămâne doar ca aceste preparative să fie făcute în timp util, iar prin maniera de comunicare, „declaraţia de intenţii” să fie corect percepută de către colaboratori.

SĂGETĂTOR (22.11-21.12): Conştientizarea resurselor de care dispuneţi este fundamentală, în perspectiva unei valorificări judicioase, mai ales că nu puteţi miza pe resurse alocate „in extremis”... Este o zi de bilanţ şi perspective (deşi e luni!) privind rolul jucat la serviciu, respectiv în societate, cu toate ramificaţiile perspectivelor pe care le întrezăriţi. Recunoaşterea meritelor joacă un rol aparte pentru relaţia cu unii dintre colegi, respectiv cu locul de muncă.

CAPRICORN (22.12-20.01): Puntea de legătură dintre proiectele vechi şi noi priveşte concepţia despre nou, modern, progres, exclusiv ca filosofie de viaţă. Orice sursă credibilă de ştiri, coroborată cu corelaţiile de fineţe pe care le faceţi...precum şi dialogurile cu cei aflaţi în străinătate, respectiv studiile aprofundate contribuie la un „vector rezultantă” realist, bogat în idei funcţionale. Pentru fiecare deplasare în parte, descoperiţi şi folosiţi fondul de informaţii pe care îl poate include.

VĂRSĂTOR (21.01-18.02): Prin ceea ce trăiţi, sesizaţi efectele unor opţiuni mai vechi, unor strategii recente, unor mijloace şi alianţe asupra cărora aţi decis de mai multă vreme. Confruntarea cu trecutul apropiat , delimitarea plusurilor de minusuri, determină, de la caz la caz, modificări mai mici sau mai mari care ţin de ţeluri, logistică, asociaţi, bugete, maniere de acţiune etc. Chiar şi deblocarea unor lichidităţi poate fi un reper elocvent, în acest sens.

PEŞTI (21.01-18.02): Simpla dvs „localizare socio-profesională”  corelată cu responsabilităţile asumate... provoacă o atitudine cooperantă, deschisă către dialog, de eficientă completare a eforturile celor apropiaţi, deopotrivă la serviciu şi acasă. Aici, anticiparea reacţiilor celorlalţi, precum şi a evoluţiei unor situaţii v-ar uşura mult...misiunea. În plus, utilitatea dvs poate fi remarcată şi prin abilitatea cu care sesizaţi şi corijaţi neajunsuri, astfel încât graficul comun de lucru să nu fie afectat.

Citiţi horoscopul detaliat pentru ziua de luni, 17 noiembrie, pe site-ul astro24.ro.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite