VIDEO Horoscopul zilei: duminică, 16 noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflaţi din horoscopul realizat de specialistul astro24.ro, astrologul Gabriel Mihailovici, ce v-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 16 noiembrie 2014.

BERBEC (21.03-20.04): Complementarita

tea cu programul zilei de ieri poate readuce în prim-plan nevoia de a reflecta profund şi obiectiv asupra celor întâmplate de luni încoace. Implicarea în activităţile „prozaice” este una decisă, precisă, tocmai pentru ca rezultatelesă se profileze mai repede. Numai pe plan sentimental, generozitatea domină ambianţa, demersurile, timpul, interesul, energia şi bugetul.

TAUR (21.04-21.05): Simţul artistic îşi are importanţa lui asupra conduitei,  alegerii unor preocupări specifice, fără a ignora  aspectele savuroase ale vieţii cuplului. Nonconformismul ar putea atinge şi arta culinară.  Continuitatea devine posibilă, dacă şi primele reacţii ale celor dragi confirmă ipotezele/aşteptările dvs. Creativitatea se poate răsfrânge, în cel mai optimist mod posibil, şi asupra celor mai mici membri ai familiei. De asemenea, tindeţi să apreciaţi tot ceea ce alimntează bunul gust & estetica la principalii amici.

GEMENI (22.05-21.06): Abilitate se numeşte combativitatea sporită pentru stabilitatea vieţii particulare, fără ca oboseala să depăşească anumite limite. Destăinuirile reciproce capătă importanţa maximă, prin idei şi concluzii, dacă veţi găsi momentul oportun şi veţi întrona o ambianţă pe măsură. „Reţeta” devine identică şi în cadrul dezbaterilor financiare, inclusiv pe teme imobiliare. Alternanţa personal-impersonal accentuează obiectivitatea discernământului, a deciziilor, acţiunilor şi, prin asta,a rmonia conjugală.

RAC (22.06-22.07): Iată o zi care vă avantajează sub semnul preparativelor, fie că e vorba de preocupările duminicale, respectiv ale zilei de mâine. Adăugaţi farmecului personal...elocinţa cu care evidenţiaţi rostul fiecărei acţiuni, pentru fiecare mebru al familiei. Aceeaşi strategie anticipativă prinde bine, prin „lista de cumpărături” ori consultarea familială privind meniul şi se extinde când e vorba de preocupări elevate.

LEU (23.07-22.08): Discreţia pe care o solicitaţi este justificată, ţinând cont de imperativul unor reflecţii, al unui bilanţ complex pentru o mai mare perioadă de timp. Ordonarea gândurilor şi, ulterior a concluziilor, presupune, din start, să vă fi respectat orele de odihnă plus principalele tabieturi. Abia după acceptarea şi conştientizarea concluziilor, se poate vorbi de o implicare treptată în chestiunile comune, familiale şi sociale, însă cu sentimentul precis că aţi înţeles ce trebuie continuat şi ce trebuie trecut la capitolele „arhivă”, respectiv „experienţe necesare”.

FECIOARĂ (23.08-22.09): Romantismul  ră

mâne iliustrarea firească, în contrapartidă, pentru toate acele momente, ore (poate zile) când aţi fost cantonat(ă) în preocupări material(iste), iar oboseala acumulată nu a permis şi alternative ce ţin de latura interioară a personalităţii.  „În căutarea timpului pierdut” nu are nimic ostentativ, ci firescul de a fi dvs înşivă, de a etala, decent, principalele nuanţe ale vieţii familiale.

BALANŢĂ (23.09-22.10): Echilibrul se menţine, nu numai pe plan afectiv şi prin faptul că nu amestecaţi chestiunile predominant utile , cu cele preponderent plăcute. La fel în cazul laturii financiare, în raport cu spiritualitatea. Faceţi din această armonie a contrariilor o dominantă a principalelor demersuri, prin care căutaţi să vă puneţi în valoare propria persoană, în egală măsură, cu preferinţele celor dragi. Doar ordinea efectuării activităţilor diferă, pentru fiecare nativ(ă) în parte.

SCORPION (23.10-21.11):  Întreaga dvs implicare este sever „străjuită” de motivaţia pe care o acordaţi evantaiului de opţiuni. Aici contează şi subiectivitatea provenită din „ce a mers ok, se poate repeta” la care se adaugă şi posibilele insistenţe ale celor apropiaţi. Desigur, durata şi bugetul rămân criterii de bază în luarea hotărârilor. Contrabalansul poate veni din zona inovaţiei, tocmai pentru a vă detaşa de banalul cotidian. Doar pe plan afectiv, vă susţineţi cu aplomb şi...umor opiniile, cu sentimentul că acţionaţi după subtila lege a compensaţiei.

SĂGETĂTOR (22.11-21.12): Vă avantajează mult faptul că vă „citiţi” bine persoanele iubite, astfel că drumul de la iniţiative la aprobare şi concretizare nu e prea lung...daţi un sens nou, revigorant, vieţii particulare, familiale, exclusiv prin puterea exemplului personal. Un alt merit este acela  de a sesiza în timp util care sunt cele mai neglijate nuanţe care pot da un aspect pitoresc unei duminici, prin restabilirea echilibrelor pe care le consideraţi cuvenite.

CAPRICORN (22.12-20.01): Rămâneţi acelaşi tipicar în privinţa siestei, cu accente nostalgice, duioase, specifice unor rememorări... Vă păstraţi ritmul de...minivacanţă  în majoritatea demersurilor şi drept o revanşă pentru acele accelerări profesionale, generatoare de oboseală ...ce nu trece chiar aşa de repede... Găsiţi un îndemn şi o replică plină de tâlc, pentru toţi cei dragi, cu eleganţa celui care vrea să-i facă părtaşi, măcar pe cei din preajmă, la o relaxantă, jovială stare de spirit.

VĂRSĂTOR (21.01-18.02): Pendularea între util şi plăcut este depăşită doar de aceea între „impuse” şi liber alese” la nivelul preocupărilor personale şi familiale. Nota de imprevizibil pozitiv este întregită în privinţa meselor comune, meniului şi confidenţelor, dar atinge şi prozaicele conversaţii privind gospodărirea veniturilor. Viaţa afectivă se situează în permanentă „rivalitate” cu hobby-urile elevate, însă aveţi suficientă abilitate să le împăcaţi pe tot şi pe toate, astfel încât ziua de luni să vă găsească odihnit, destins şi încrezător în sine.

PEŞTI (19.02-20.03): Harul dvs nativ poate fi pus în valoare doar de o ambianţă propice la care „să lucraţi cot la cot” cu toţi cei apropiaţi sufletului dvs. Cu toată determinarea (probată şi de rezultatele notabile) din sfera chestiunilor casnice (dar, pe locuri şi sociale), totuşi refugiul în preocupările estetico-spirituale rămâne principalul „rezervor” de senzaţii, satisfacţii şi împliniri. Singura excepţie poate veni din zona vieţii afective, însă ar trebui ca persoana iubită să înţeleagă preferinţele şi felul cum aţi dori să se deruleze...evenimentele.

Citiţi horoscopul detaliat pentru ziua de duminică, 16 noiembrie, pe site-ul astro24.ro.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite